Parni lonci

Uređaji za konzerviranje i kuhala za kuhano vino

Ako uživate u konzerviranju voća i povrća, možete kupiti konzervu i opskrbiti se raznolikom hranom za mnogo mjeseci ili čak godina. U usporedbi s običnim loncem, štedite mnogo vremena i truda. Ovdje pročitajte što su točno automatski konzervatori ili kotlovi za kuhano vino, kako se još zovu, kako rade i po čemu su posebni.

Automatski stroj za konzerviranje i kuhalo za kuhano vino - vrijedi znati

Ako u svom vrtu imate više voća i povrća nego što možete potrošiti svježeg, možete ga konzervirati pomoću konzerve. Možete ga koristiti, primjerice, za pripremu i konzerviranje raznih namirnica:

 • pekmez
 • Kečap
 • Chutney
 • Kobasice i jela od mesa

Mnogi ga znaju iz bakine kuhinje. Međutim, uređaji koji postoje desetljećima sada se vraćaju sa sjajnim značajkama. Nije ni čudo, jer zahvaljujući njemu možete uživati u vlastitoj žetvi čak i zimi.

U njemu možete pripremiti i kuhano vino, koje tradicionalno poznajete kao začinjeno vino s božićnih sajmova, te druge tople napitke, poput čaja. U tu svrhu jedinice imaju slavinu i integriranu funkciju održavanja temperature.

Kako rade automatski konzervatori i koje su njihove funkcije?

Automatski stroj za konzerviranje oslobađa vas većine posla oko konzerviranja. Napunjene staklenke s konzervama stavite u posudu, složite jednu na drugu, napunite lonac vodom i odaberite željenu temperaturu i vrijeme. Automatska posuda za čuvanje zatim će to prokuhati umjesto vas. To je moguće bez kemijskih konzervansa. Nastali podtlak čvrsto pritišće poklopac i sadržaj se sterilno usisava. Jedinica radi automatski. Održava odabranu temperaturu i sam se isključuje na kraju kuhanja. Budući da je lonac električno kontroliran, radi neovisno o ploči za kuhanje. Baza ima integriranu grijaću spiralu za grijanje vode. Različite funkcije pružaju visoku udobnost, na primjer:

 • konzervatorska rešetka
 • Poklopac sa sustavom zaključavanja
 • Zaštita od pregrijavanja
 • Lonac za konzerviranje s termometrom
 • Regulacija temperature
 • Razna podesiva vremena
 • Tajmer
 • Integrirani digitalni zaslon
 • Ručke hladne na dodir

Otkup strojeva za konzerviranje i kotlova za kuhano vino - razne vrste

U online trgovini možete pronaći raznu opremu za konzerviranje. Odaberite proizvod potrebnog kapaciteta, na primjer:

 • Biggie mali stroj za konzerviranje: 16 litara
 • Uređaj Abbey 25 Automatski: 25 litara
 • KonfiStar 40 Digital stroj: 40 lit
 • Uređaj Abbey 60 Automat: 60 litara

Na primjer, s volumenom od 30 litara, može se koristiti do 14 spremnika od po jedne litre za jednu operaciju. Lonac za konzerviranje od 16 litara prikladan je za spremnike za konzerviranje do sedam litara. Aparati od nehrđajućeg čelika imaju vrlo dobru toplinsku vodljivost, vizualno su vrlo kvalitetni, robusni i dugotrajni.

Kupnja stroja za konzerviranje - koji bi trebao biti?

Odaberite željeni kapacitet i omiljene funkcije. aparate 2-u-1 možete koristiti kao konzervatore ili, zahvaljujući slavini i izljevu, kao aparate za pripremu i točenje toplih napitaka, na primjer za čaj, kuhano vino ili punč. U nekim slučajevima jedinicama se može upravljati digitalno. Prednost je što posuda za konzerviranje ima termometar. Ukupno možete birati između nekoliko funkcija.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Što je automatski stroj za konzerviranje?

Ovaj kuhinjski aparat je lonac različitih veličina koji se priključuje u utičnicu i tako je neovisan o štednjaku. Grijaća spirala, termostat i rešetka integrirani su u bazu. Lonac omogućuje dugotrajno čuvanje različitih namirnica poput voća, povrća ili mesa.

Koje su prednosti posude za konzerviranje?

Lonac olakšava kuhanje. Ima veliki kapacitet. Složite čaše jednu na drugu. Održava ispravnu temperaturu i kontrolira vrijeme kuhanja u uređajima s timerom. Tijekom procesa konzerviranja uništavaju se svi mikroorganizmi, a sadržaj staklenki ostaje sterilan. Zahvaljujući mrežnom utikaču, lonac možete ponijeti sa sobom bilo gdje. Ne treba vam grijaća ploča. Aparati su opremljeni raznim funkcijama, kao što su zaštita od pregrijavanja, regulacija temperature i toplinski izolirane ručke.

Koja je razlika između stroja za konzerviranje i kuhala za kuhano vino?

Pure strojevi za konzerviranje obično nemaju slavinu za ispuštanje tekućina kao što su čaj ili kuhano vino. Kotlovi za kuhano vino imaju i funkciju kuhanja. Dakle, imate dva uređaja u jednom.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova