Zamke za kukce

Ljeto je predivno. Vani je toplo, na terasi možete sjediti do kasno u noć. Vikende provodimo u bazenu i sunčamo se na ležaljkama. Takva je barem ideja idealnog ljeta. Ali ponekad je stvarnost nešto drugačija.

Zajedno sa suncem izlaze i svi mogući leteći insekti, kao i dosadne muhe, ili još gore – komarci.

Riješite se insekata na učinkoviti i pouzdani način u vašoj kući i na terasi.

Bez kemije

Jedan od načina kako ih se riješiti je kemijskim sprejevima. Međutim, takvi sprejevi mogu ubiti i korisne insekte izvan vašeg doma, a mogu naštetiti i vama, ako se pogrešno koriste. Suprotno tome, električne zamke protiv insekata privlače insekte pomoću njihovih prirodnih instinkta i pomažu vam da ih se riješite u zatvorenim i otvorenim prostorima.

UV lampe i malo struje

U našoj ponudi ćete pronaći dvije vrste zamki. Oboje imaju zajednički mehanizam za privlačenje insekata - UV lampu, koja je podjednako učinkovita danju i noću. Međutim, razlikuju se po tome na koji način uništavaju insekte.

Prva vrsta djeluje na principu električnog šoka, koji ubija insekte električnim pražnjenjem čim se približe električnim žicama. Ova je vrsta zamke vrlo učinkovita, ali popraćena je glasnim pucketanjem, koje vas može ometati u snu. Također, treba je držati izvan dosega djece.

Druga vrsta uvlači leteće insekte oko sebe snažnim ventilatorom u mali spremnik za prikupljanje., Tijekom uvlačenja istovremeno uništava insekte specijalnim lopaticama. Ova vrsta je prikladnija za spavaću sobu, zahvaljujući tihom radu.

Jednostavno čišćenje

Zahvaljujući uklonjivom spremniku za prikupljanje insekata, sve naše električne zamke se lako čiste. Samo ispraznite ostatke i obrišite površinu vlažnom krpom ili posudu operite pod mlazom vodom.

Mala potrošnja čak i pri kontinuiranom radu

Zamke za insekte marke Duramaxx i Waldbeck, dizajnirane su tako da troše minimum energije. Stoga su pogodne i za kontinuirani rad, na primjer u staji. Učinkovitost svakog modela izraženu u vatima (W), možete vidjeti izravno u nazivu proizvoda, a više detalja možete pronaći na web stranici proizvoda ili u priručniku, koji se također nalazi na web stranici uz opis proizvoda.

Nedostaje li vašem domu dodir modernog stila?

Vrijeme je za modernizaciju vašeg kućanstva. Krenite odmah od ulaza i zamijenite klasično zvonce za moderno, bežično. Pouzdajte se u najtočniju vremensku prognozu iz meteorološke stanice direktno ispred vaše kuće. Temperatura, brzina vjetra, tlak zraka i prognoza vremena se naizmjenično prikazuju na zaslonu uređaja, a vi tako dobivate personaliziranu prognozu vremena u vašem susjedstvu.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova