3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

I vi još uvijek pod pojmom ventilatora zamišljate veliki uređaj s lopaticama, koji zauzima puno prostora? U tom će slučaju stupni ventilatori predstavljati veliko iznenađenje za vas. Za razliku od svojih rođaka, stupni ventilatori skrivaju čitav mehanizam u kompaktnom tijelu, a ujedno nude sve funkcije poput klasičnih ventilatora!

Nekoliko razina hlađenja i moderne funkcije

Stupni ventilatori, kao i konvencionalni, imaju mogućnost podešavanja brzine protoka zraka. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja brzine, možete rashladiti prostoriju prema potrebi, održavati prostoriju hladnom ili tek pustiti lagani povjetarac uvečer. Neki stupni ventilatori Klarstein također imaju mogućnost i postupnog smanjenja razine ventilacije, zahvaljujući čemu možete temeljito ohladiti sobu prije odlaska u krevet, a potom će ventilator usporavati i soba će se tijekom noći postupno zagrijavati, kako vam ne bi bilo hladno. Drugi ventilatori, pak, imaju mogućnost simuliranja prirodnog vjetra postupnim povećanjem i smanjivanjem snage, odnosno brzine strujanja zraka.

I sve to uz izuzetno jednostavnu i modernu kontrolu. Zaslon osjetljiv na dodir s pozadinskim osvjetljenjem na vrhu ventilatora ili daljinski upravljač vam jamče potpunu kontrolu nad toplinom u vašem domu.

 

Hladno u cijeloj prostoriji

Stupni ventilatori Klarstein imaju mogućnost rotacije, ovisno o modelu, do punih 360 °, što osigurava ravnomjernu raspodjelu hladnog zraka po cijeloj prostoriji. Svježi zrak će dospjeti u svaki kutak prostorije te, zahvaljujući tome, jedan ventilator može ohladiti puno veći prostor u odnosu na klasični ventilator.

Zaželite dobrodošlicu čistom zraku

Ventilator, osim primarne funkcije rashlađivanja, može poslužiti i kao sjajan pročišćivač zraka! Zahvaljujući setu filtera, stupni ventilatori mogu uz hlađenje zraka prikupljati čestice prašine i prljavštine. Stoga su idealan izbor za alergičare.

Tražite istinsko hlađenje?

Ako ventilator nije pravo rješenje za vas, jer je zrak u prostoriji suviše topao, posegnite za prijenosnim ili klasičnim, fiksnim klima uređajem. Naši klima uređaji marke Klarstein se odlikuju elegantnim dizajnom i pomoću će vam u stvaranju hladne oaze i usred vrućeg ljeta.

Ukoliko i ljeti provodite mnogo vremena u kući, ne zaboravite održavati zrak čistim. Pročišćivači zraka Klarstein i OneConcept pomoći će vam u održavanju zdrave atmosfere, a naši odvlaživači zraka ili difuzori osigurat će odgovarajuću vlagu zraka u prostoriji.

Vrh stranice