Torbe s opterećenjem

Torba za napajanje

Zahtjevi za fitness objekte su visoki. U idealnom slučaju, dopuštaju mnogo vježbe u zatvorenom i na otvorenom. Također bi trebali biti pristupačni. Sve se ovo odnosi na Power Bag. To omogućuje da trening bude funkcionalno dizajniran. Poboljšavaju se i sposobnosti koordinacije. Rahli materijal za punjenje i stalno mijenjanje težišta nude neke prednosti.

Trening snage s Power Bagom - učinkovit trening snage i izdržljivosti

Powerbag donosi puno raznolikosti u vaš trening i pomaže povećati snagu i izdržljivost. Zahvaljujući tome, možete trenirati gdje god i kad god želite. Ručke otporne na trganje, obložene pjenom, omogućuju širok raspon vježbi, kao što su:

  • tržišta
  • ljuljačke
  • praznovjerja

Može se koristiti za intenziviranje fitness vježbi kao što su iskoraci ili čučnjevi. Konačno, gotovo da nema vježbe koja se ne može koristiti s Power Bagom. Jednostavna torba postaje svestrani alat za vježbanje za savršeno vježbanje cijelog tijela.

Power bag 10 kg

Powerbag 10 kg je, kako pokazuje težina, napunjen smjesom od 10 kilograma: sastoji se od pijeska i niti. Podstava od pjene održava oblik i apsorbira udarce.

Power bag 20 kg

Powerbag 20 kg je također napravljen od pijeska i konca, ali smjesa je teška 20 kg. Na taj način možete prilagoditi težinu svojim zahtjevima za vježbanje i razini kondicije. Power Bag također se može napuniti vodom. Zbog niza mogućih varijanti mogu se uključiti u bilo koji plan treninga, bilo da se radi o početnicima ili fitness profesionalcima. Power Bag težine 10 kg je pogodan za početnike, a torba težine 20 kg za profesionalce. Zahvaljujući nizu kategorija težine, svatko može pronaći pravu količinu tereta.

Prednosti vježbanja s Power Bagom

Dok su uobičajeni utezi poput jednoručnih bučica ili dugih bučica kruti, Powerbag impresionira svojom fleksibilnošću zahvaljujući labavom materijalu za punjenje. Kako se ispuna kreće, tijelo je stalno prisiljeno održavati ravnotežu i kompenzirati kretanja pijeska. Time se istovremeno treniraju mišići. Vježbanje je vrlo dinamično s Power Bagovima. Konkretno, mišići trupa mogu se ojačati bolje nego s bučicama. Na kraju, ali ne manje važno, svi su mišići napeti. Redoviti trening također koristi prstima i podlakticama. Za razliku od vježbi s utegom, ručke i petlje omogućuju iznimno učinkovite i kreativne pokrete. Učinkovito se potiče i sagorijevanje masti. Rizik od ozljeda je relativno manji zahvaljujući savitljivim materijalima za punjenje.

Kupi Power bag

Bilo kod kuće, u vrtu ili parku, Power bag nudi raznolik, učinkovit i neovisan trening za povećanje snage i izdržljivosti. Može se koristiti za razne vježbe kao što su trzanje, njihanje, guranje i dizanje. Ručke kojima su torbe opremljene osiguravaju savršeno držanje i omogućuju vam da diverzificirate svoj trening. Vreća napunjena pijeskom dostupna je u različitim težinama. Na taj način možete prilagoditi trening prema potrebi. Druge vreće za napajanje pune se tekućinom, poput vode, kako bi se prilagodile različitim teretima. Ravnoteža tijela, mišići i posebno stabilnost trupa mogu se trenirati raznovrsnim pokretima.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova