3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Tražite novi kvalitetni toster za vašu kuhinju? Ponuda electronic-star je puna tostera visoke kvalitete i jedinstvenog dizajna, koji jamči sjajna trgovačka marka Klarstein. Naši kuhinjski aparati nisu dosadni. Već na prvi pogled će privući pozornost svojim šarenim bojama, neobičnim oblicima i mogućnošću međusobnog kombiniranja.

Naši retro tosteri su pravi dizajnerski proizvodi. Pripremite s našim tosterom istodobno 4 tosta. Započnite svako jutro svježe pripremljenim tostom, pecivom ili sendvičom. Zahvaljujući privlačnom i neobičnom dizajnu, naši tosteri od nehrđajućeg čelika će privući pozornost u svakoj modernoj kuhinji.

Marka OneConcept donosi sjajna poboljšanja, kvalitetne tostere i mini aparate za kavu 2 u 1. Ukoliko ste ljubitelji dobre kave, zasigurno će vas obradovati i kvalitetni aparati za kavu iz naše ponude. Kod nas ćete pronaći automatske aparate za kavu, i aparate za expresso kavu.

Ukoliko ujutro želite pripremati svježi tost, obavezno pogledajte našu ponudu aparata za sendviče, pomoću kojih ćete pripremiti savršeni doručak svakog jutra. Za ljubitelje slatkog doručka, imamo u ponudi i aparata za vafle, koji će osigurati pripremu ne samo vafli, ali i ukusnih krafni.

Vrh stranice