Bočne cerade

Odaberite
Sortiraj po
41 Rezultati za "Bočne cerade"
Filter i vrsta
Bočne cerade

Bočne cerade

Tko ne želio imati svoju privatnost u vrtu. Kada ste kod kuće, želite se opustiti i biti sigurni da vas nitko ne promatra. Bočne tende su vrlo slične pergolama, ali uz vertikalni ovjes te su stoga idealne za blokiranje pogleda sa susjednih parcela. Također, pomoću tende ili cerade možete razdijeliti otvoreni prostor na nekoliko zasebnih dijelova.

Ograda za zaštitu od promatranja

Volite zelenu ogradu, ali ne da vam se čekati nekoliko godina da naraste? Posegnite, stoga, za ogradom Blumfeldt, čiji će vas mali i gusti zeleni listovi zaštititi od znatiželjnih pogleda vaših susjeda. Osim toga, uvijek možete na zemlju pored umjetne ograde posaditi pravu zelenu ogradu. Kada prava ograda jednom naraste i bude dovoljno visoka, kako bi vam mogla osigurati potrebnu privatnost, umjetnu zaštitnu ogradu možete ukloniti u samo nekoliko minuta.

Lagane i izdržljive

Naše bočne tende su izrađene od lagane, ali jake aluminijske konstrukcije, koja će odoljeti i snažnim udarima vjetra. Osim toga, poliestersko platno je izdržljivo čak i pod utjecajem raznih vremenskih (ne)prilika i uspješno odolijeva UV zračenju. Osim toga, lako se čisti!

Zahvaljujući laganoj konstrukciji, vrlo se lako sklapa i rasklapa - tako da se možete brzo prepustiti uživanciji u jutarnjem suncu ili popodnevnoj relaksaciji uz osiguranu privatnost.

Bez zahtjevne instalacije

Bočne tende i zaštite od znatiželjnih pogleda su vrlo jednostavne za montažu. Dovoljno je na ogradu na nekoliko mjesta pričvrstiti zaštitu protiv znatiželjnih pogleda pomoću pričvrsnih traka i u svega nekoliko minuta instalacija je gotova. S druge strane, bočne tende imaju samonosivu konstrukciju, koju je vrlo jednostavno sastaviti. Mogu se učvrstiti na tlo fiksnim iglama ili stajati na samostalnim nogama. Bočnu tendu ili ceradu je moguće pričvrstiti i na zid - s nekoliko vijaka.

Terasa iz snova

Sada, kada zahvaljujući bočnim tendama imate osiguranu privatnost, vrijeme je da vašu terasu i vrt uredite i opremite prema vašim zamislima! Posegnite za vrtnim ležaljkama za sunčanje i malim fontanama za osvježavanje zraka.

Što vam još može nedostajati?

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova