Košarica
Vaša košara je prazna

Vrtni namještaj

Odaberite
  • Stranica 1 / 5
  • Stranica 1 / 5

Vrtni namještaj

Znate li gdje ćete smjestiti goste tijekom vrtne zabave? U našoj ponudi pronaći ćete elegantne i udobne vrtne garniture, koje će vrijeme provedeno u vrtu pretvoriti u čistu relaksaciju. Bacite pogled na naše vrtne dekoracije ili vrtnu rasvjetu i inspirirajte se za opremanje svoje vlastite oaze mira.

Kako odabrati odgovarajući materijal vrtnog namještaja? Prednost drvenog namještaja leži uglavnom u njegovoj atraktivnosti, nedostatak pak može biti viša cijena. Metalni namještaj se odlikuje dugom izdržljivošću, ali nekima može smetati hladnoća materijala. Pleteni namještaj se odlikuje malom težinom i prozračnošću, ali je osjetljiviji na vremenske utjecaje. Izbor je samo na vama.

Vrtne ljuljačke i ležaljke marke Blumfeldt će vam također uljepšati trenutke opuštanja. U slučaju lošeg vremena dobro će vam doći sklonište ispod sjenice ili vrtnog paviljona. Ako ste sam svoj majstor, vašu pozornost će zasigurno privući naši kvalitetni vrtni alati i tehnika, koja štedi vaše vrijeme i energiju. Zašto prilikom održavanja eksterijera ne biste iskoristili pomoć praktičnog pomoćnika?

Razmišljate o tome, koji roštilj odabrati? U našoj ponudi ćete različite varijante vrtnih roštilja, raclette roštilja, visećih, okretnih roštilja, električnih roštilja ili roštilja na drveni ugljen. Pripremite ukusno povrće na žaru, meso ili panini. Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od naših roštilja i pušnica po vašoj želji.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova