Bluetooth radio uređaji

Neograničeno slušanje uz Bluetooth radio

Bluetooth je digitalni radio standard kratkog dometa. To omogućuje reprodukciju sadržaja s interneta izravno na Bluetooth uređaju putem pametnog telefona. Bluetooth uređaji dostupni su kao slušalice, radio, stereo ili prijenosni boombox. Umjesto glomaznih audio medija kao što su CD-ovi, kasete ili ploče, možete jednostavno učitati sadržaj pomoću svog mobilnog telefona i reproducirati ga pomoću Bluetooth uređaja.

Kupnja radija s Bluetoothom u velikom izboru

U većini slučajeva, radio s Bluetooth tehnologijom ima i inovativnu funkciju. Umjesto starog zemaljskog prijema, DAB ili digitalni radio radi putem signala s interneta. Zahvaljujući tome, imate mnogo veći izbor kanala i uvijek možete uživati ​​u njima bez buke i pucketanja.

Kuhinjski radio s Bluetoothom

Naši kuhinjski radiji su mali i kompaktni, ali još uvijek imaju izvrsnu kvalitetu zvuka. Neki su modeli dizajnirani za montažu ispod zidnog ormarića ako je potrebno. Zahvaljujući tome ne zauzimaju dragocjen prostor u malim kuhinjama i izrazito su diskretni. Osim toga, kuhinjski radio uređaji su inkapsulirani protiv prodiranja vlage. Pare od kuhanja ne mogu oštetiti osjetljivu elektroniku. Površine se lako čiste i podnose prskanje deterdžentom.

Stereo s Bluetoothom

Stereo sustav ključan je za medijsku potrošnju u dnevnoj sobi. Može se upariti s TV-om, tako da svaki film ima izvrsnu kvalitetu zvuka. Zahvaljujući Bluetooth uparivanju, možete uživati ​​u YouTube videozapisima sa slikom i zvukom. Stereo sustav s Bluetooth tehnologijom opremljen je i digitalnim radiom. Ovo otvara veliki svijet međunarodnih digitalnih radijskih postaja koje imaju pravi program za svačiji ukus.

Boombox s Bluetoothom

Boombox je moderna verzija starog tranzistorskog radija. Boombox je dostupan kao mali, praktični uređaj do spektakularnih veličina s integriranim transportnim kotačima. Mali boom boxovi idealni su pratitelji za piknik ili plažu. Veliki boombox svaki podrum ili parkiralište pretvara u zonu za zabavu. Boombox uvijek ima integriranu bateriju koja se puni preko USB sticka. To znači da imaju neograničen pristup glazbi i medijima bilo kada i bilo gdje.

Koji radio s Bluetoothom kupiti?

Bluetooth radio je glazbeni sustav današnjice. Jednostavan rad i neograničen izbor glazbe, audio knjiga i drugih audio medija daju vam maksimalnu slobodu izbora. Dopunjen je digitalnim radijskim prijemom koji nudi izbor od tisuća postaja. Kuhinjski radio s Bluetoothom idealan je za kuhinju, kupaonicu ili balkon. Iznimno je kompaktan, jednostavan za čišćenje i zaštićen od prodora vlage. Stereo sustav s Bluetoothom nudi savršeno uživanje u glazbi u neograničenom izboru za dnevni boravak. Boombox Bluetooth otvara čitav svijet digitalnih medija u pokretu.

Pitanja

Koji je domet Bluetooth tehnologije?

Domet Bluetooth signala ograničen je na nekoliko metara.

Trebam li uvijek pristup internetu za Bluetooth?

Ako je medij pohranjen u integriranoj memoriji pametnog telefona, može se reproducirati i izravno putem Bluetooth radija. Pristup internetu stoga nije potreban.

Jesu li Bluetooth zrake opasne?

Bluetooth ne prenosi zrakom, već radio valovima. Potpuno su bezopasni. To je znanstveno dokazano.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova