3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Neograničeno slušanje uz Bluetooth radio

Bluetooth je digitalni radio standard kratkog dometa. To omogućuje reprodukciju sadržaja s interneta izravno na Bluetooth uređaju putem pametnog telefona. Bluetooth uređaji dostupni su kao slušalice, radio, stereo ili prijenosni boombox. Umjesto glomaznih audio medija kao što su CD-ovi, kasete ili ploče, možete jednostavno učitati sadržaj pomoću svog mobilnog telefona i reproducirati ga pomoću Bluetooth uređaja.

Kupnja radija s Bluetoothom u velikom izboru

U većini slučajeva, radio s Bluetooth tehnologijom ima i inovativnu funkciju. Umjesto starog zemaljskog prijema, DAB ili digitalni radio radi putem signala s interneta. Zahvaljujući tome, imate mnogo veći izbor kanala i uvijek možete uživati ​​u njima bez buke i pucketanja.

Kuhinjski radio s Bluetoothom

Naši kuhinjski radiji su mali i kompaktni, ali još uvijek imaju izvrsnu kvalitetu zvuka. Neki su modeli dizajnirani za montažu ispod zidnog ormarića ako je potrebno. Zahvaljujući tome ne zauzimaju dragocjen prostor u malim kuhinjama i izrazito su diskretni. Osim toga, kuhinjski radio uređaji su inkapsulirani protiv prodiranja vlage. Pare od kuhanja ne mogu oštetiti osjetljivu elektroniku. Površine se lako čiste i podnose prskanje deterdžentom.

Stereo s Bluetoothom

Stereo sustav ključan je za medijsku potrošnju u dnevnoj sobi. Može se upariti s TV-om, tako da svaki film ima izvrsnu kvalitetu zvuka. Zahvaljujući Bluetooth uparivanju, možete uživati ​​u YouTube videozapisima sa slikom i zvukom. Stereo sustav s Bluetooth tehnologijom opremljen je i digitalnim radiom. Ovo otvara veliki svijet međunarodnih digitalnih radijskih postaja koje imaju pravi program za svačiji ukus.

Boombox s Bluetoothom

Boombox je moderna verzija starog tranzistorskog radija. Boombox je dostupan kao mali, praktični uređaj do spektakularnih veličina s integriranim transportnim kotačima. Mali boom boxovi idealni su pratitelji za piknik ili plažu. Veliki boombox svaki podrum ili parkiralište pretvara u zonu za zabavu. Boombox uvijek ima integriranu bateriju koja se puni preko USB sticka. To znači da imaju neograničen pristup glazbi i medijima bilo kada i bilo gdje.

Koji radio s Bluetoothom kupiti?

Bluetooth radio je glazbeni sustav današnjice. Jednostavan rad i neograničen izbor glazbe, audio knjiga i drugih audio medija daju vam maksimalnu slobodu izbora. Dopunjen je digitalnim radijskim prijemom koji nudi izbor od tisuća postaja. Kuhinjski radio s Bluetoothom idealan je za kuhinju, kupaonicu ili balkon. Iznimno je kompaktan, jednostavan za čišćenje i zaštićen od prodora vlage. Stereo sustav s Bluetoothom nudi savršeno uživanje u glazbi u neograničenom izboru za dnevni boravak. Boombox Bluetooth otvara čitav svijet digitalnih medija u pokretu.

Pitanja

Koji je domet Bluetooth tehnologije?

Domet Bluetooth signala ograničen je na nekoliko metara.

Trebam li uvijek pristup internetu za Bluetooth?

Ako je medij pohranjen u integriranoj memoriji pametnog telefona, može se reproducirati i izravno putem Bluetooth radija. Pristup internetu stoga nije potreban.

Jesu li Bluetooth zrake opasne?

Bluetooth ne prenosi zrakom, već radio valovima. Potpuno su bezopasni. To je znanstveno dokazano.
Vrh stranice