Električne klavijature

Odaberite
Sortiraj po
30 Rezultati za "Električne klavijature"
Filter i vrsta
Električne klavijature

Klavijatura ili električni klavir? Znate li razliku?

Oba ova elektronička instrumenta s tipkama postaju uistinu svestrane mašine u rukama pravog glazbenika. Klavijatura nudi mnogo različitih zvukova, uključujući tonove klavira, orgulja, violina, flauta itd. možete birati između širokog raspona zvukova. Ima 61 ili 76 tipki te je lakša i prenosivija.

Električni klavir je prvenstveno dizajniran na način da oponaša zvuk akustičnog klavira. Međutim, također može biti opremljen i dodatnim zvukovima. Električni klavir nije prvenstveno namijenjen za prenošenje. U našoj ponudi ćete pronaći klavijature i električne klavire za početnike, ali i naprednije korisnike, koji će vam pomoći pri skladanju vlastitog glazbenog hita.

Električni klavir i prvi koraci

Ovdje ćete pronaći električne klavire za početnike, koji će vam pomoći naučiti tajne sviranja klavira i voditi vas kroz proces od samog početka. Zahvaljujući pozadinskom osvjetljenju tipki, pomoći će vam da zapamtite i uvježbate ljestvice ili pjesme, a inteligentni program učenja ubrzat će vaš napredak.

Naučite svirati pojedine note, melodije i uz sve to održavati točan ritam – čak i samo nekoliko minuta treninga dnevno osigurat će vam kontinuirani napredak.

Klavijatura je poput studija - skladajte svoje hitove

Zahvaljujući mogućnosti snimanja vlastitih audio zapisa i njihovog kombiniranja, možete skladati vlastite pjesme na našim klavijaturama marke Schubert. Spojite nekoliko audio zapisa u jednu melodiju ili uključite druge instrumente iz memorije klavijature i skladajte cijelu pjesmu. Neki modeli imaju dostupne i osnovne setove efekata, kao npr. sustain vibrato.

Nedostaje vam još samo pjevanje? Neki od naših modela klavijatura su opremljeni mikrofonskim ulazima. tako da vam više ništa ne stoji na putu za izdavanjem vašeg prvog glazbenog hita.

Zaista jednostavno. Sve što trebate dodati je vaš rad, talent i ideja. Hitove točno po svom ukusu možete doslovno praviti u svom dnevnom boravku.

Trenirajte diskretno i bilo gdje

Klavijatura s priključkom za slušalice omogućuje vam diskretno vježbanje čak i usred noći, a da pri tome nikoga ne ometate. Odaberite jedan od naših setova, i uz klavijaturu će vam stići glazbene slušalice i klupa. Doslovce kućni studio u jednoj kutiji!

Osim toga, klavijature Schubert možete koristiti stvarno bilo gdje. Osim na adapter, mogu se napajati i na baterije. Zabavi nikad kraja, tako da možete postati lokalna glazbena zvijezda brže nego što možete zamisliti. Npr. na zabavi s prijateljima, rođendanu ili nekoj drugoj prigodi.

Želite li ići na razinu više?

U ponudi naše e-trgovine možete pronaći i električne klavire marke Schubert pogodne za iskusnije glazbenike. One nude prednosti sviranja na klavijaturi u kombinaciji s pravim osjećajem sviranja klavira, zahvaljujući pedalama i masivnoj konstrukciji. Neki modeli opremljeni su mehanizmom čekića. Osim toga, elektronički klaviri nude i mogućnost spajanja dodatnih efekata ili samplera putem midi izlaza, zahvaljujući čemu ove klavire možete koristiti i za studijsko snimanje.

Je li digitalni klavir vaš izbor? Još uvijek ne znate kako odabrati? Više informacija možete pronaći izravno u opisu svakog proizvoda. Možete donijeti odluku na temelju opširnih informacija, koje su dostupne na webu.

A za ostatak benda u našoj ponudi također možete pronaći električne gitare i pojačala marke Chord i Auna, kao i mikrofone za pjevače i instrumentalne mikrofone ili različite vrste zvučnika.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova