Električne klavijature

Odaberite
Sortiraj po
21 Rezultati za "Električne klavijature"
Filter i vrsta

Električne klavijature

Električni klavir je u rukama dobrog glazbeniku uistinu moćan i svestrani instrument. Od klavijatura preko bubnjeva do zvučnih efekata - klavijatura može u svakoj pjesmi, grupi ili bendu zamijeniti nekoliko instrumenata. U našoj ponudi ćete pronaći električne klavire za početnike, ali i klavire za profesionalce, koji će vam pomoći u skladanju vlastitog hita.

Pomoći ćemo vam s prvim koracima

Električni klavir za početnike, koje ćete pronaći u ovoj kategoriji, pomoći će vam da naučite tajne klavirske svirke i provest će vas kroz cijeli proces obuke od samog početka. Tipke s pozadinskim osvjetljenjem će vam pomoći u pamćenju glazbenih ljestvica ili pjesama, a inteligentni program učenja ubrzat će vaš napredak.

Naučite svirati pojedinačne note, melodije, a istovremeno održavajte pravi ritam – samo nekoliko minuta treninga dnevno će vam pomoći u usavršavanju.

Skladajte vlastite hitove

Zahvaljujući mogućnosti snimanja vlastitih pjesama i kombiniranja istih, na našim klavijaturama marke Schubert možete započeti sa skladanjem vlastitih pjesama. Snimite različite melodije i tonove te ih potom spojite u jednu skladbu. Neki modeli raspolažu i osnovnim setovima efekata, kao što je npr. sustain vibrato.

Nedostaje vam još samo pjevanje? Na nekim je modelima moguće mikrofon spojiti izravno na klavijaturu, za potpuni doživljaj.

Trenirajte diskretno i bilo kada

Pomoću ulaza za slušalice možete na klavijaturu spojiti slušalice te tako diskretno i tiho svirati bez ometanja ukućana ili susjeda. Odaberite neki od setova iz naše ponude, koji uz klavijaturu uključuju i glazbene slušalice i klupicu.

Osim toga, klavijature Schubert možete koristiti gotovo bilo gdje. Osim klasičnog napajanja adapterom, naše električne klavijature se mogu napajati i običnim baterijama. Beskonačna zabava!

Želite ići o razinu više?

U našoj ponudi ćete pronaći i digitalne klavire marke Schubert, koje spajaju pogodnosti moderne tehnologije s istinskim osjećajem sviranja klasičnog klavira, zahvaljujući integriranim pedalama i masivnoj konstrukciji. Osim toga, digitalni klaviri nude i mogućnost povezivanja dodatnih efekata ili samplera putem midi izlaza, zahvaljujući kojima ove klavire možete koristiti i za studijsko snimanje.

A za ostatak benda, u ponudi ćete pronaći i električne gitare i pojačala marke Chord i Auna, kao i mikrofone za pjevanje i mikrofone za instrumente.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova