3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Internet radio uređaji

Dosta vam je slušanja unedogled istih pjesama i ograničene ponude, koju nude klasične radio stanice, ali istovremeno volite iskustvo slušanja radija? Internet radio marke Auna će vam otkriti potpuno novi svijet slušanja glazbe. Odaberite jednu od tisuće dostupnih radio stanica iz cijelog svijeta i uživajte u emitiranju izravno iz Teksasa, Bogote, Wellingtona ili Šangaja. Nove pjesme i proširenje obzora - sve podjednako ugodno, pa čak i ugodnije od slušanja klasičnog radija.

Beskonačna riznica glazbe

Zahvaljujući internetskoj vezi možete putem ovog radija preslušavati više od 10 000 radio stanica širom svijeta. Osim toga, većina naših radija nudi i mogućnost povezivanja USB-a, MP3 playera ili mobilnog telefona putem AUX kabela – tako svoju glazbenu kolekciju možete preslušavati u bilo kojem trenutku.

Šećer na kraju. Uparite vaše Internet radio s aplikacijom Spotify. Ne samo da ćete imati pristup neograničenom broju pjesama, već ćete moći koristiti i svoj pametni telefon kao daljinski upravljač!

Kvalitetan zvuk u kompaktnom paketu

Marka Auna poznata je po svojim kvalitetnim proizvodima u području Hi-Fi tehnologije, a svoje iskustvo prenosi i na kompaktna internet radija. Zvučnici se u svim modelima odlikuju dinamičnim i upečatljivim zvukom, koji će vjerno reproducirati i basove i visoke tonove.

Pored toga, neki modeli imaju i mogućnost spajanja eksternih zvučnika, za još snažniji zvuk!

Ako padne internet, nije sve izgubljeno

Unatoč činjenici da se kategorija zove Internet radio, gotovo svi naši modeli imaju ugrađeni i klasični analogni tuner. Ako bi, dakle, došlo do prekida internetske veze ili ako biste željeli slušati radio izvan dosega domaće internetske mreže, jednostavno prebacite izvor signala i nastavite sa slušanjem!

Zvuk do daske

Tražite odgovarajuću opremu, koja će vašem vrtnom partyju dati novu dimenziju? Na Internet radio Auna možete vrlo lako povezati naše Hi-Fi zvučnike i u trenutku imate sve što je potrebno za savršeni karaoke party s vašim prijateljima!

Ako ste, pak, zagovornik klasike i dobrih starih gramofonskih ploča, posegnite za gramofonom Auna, koji će vam osigurati prekrasno oštar zvuk, uz svu punoću analogne ljepote.

Vrh stranice