Profesionalne tower sprave

Profesionalne tower sprave

Profesionalne tower sprave su namijenjene za profesionalne sportaše, odnosno teretane, koje od opreme za vježbanje očekuju samo najbolje. Tower sprava predstavlja višenamjensku i svestranu stanicu za vježbanje, koja može zamijeniti nekoliko sprava za vježbanje i time je dobrom investicijom. Naše tower sprave su dizajnirane na način da istovremeno na njima mogu trenirati dvije osobe. Na njima možete pronaći sve što im je potrebno za cjeloviti trening prsa, ramena, nogu ili leđa, koristeći više od 50 vježbi. Održite se u formi i ljeti ili zimi.

Na našim profesionalnim tower spravama ćete pronaći module za sve mišićne skupine.

- Butterfly modul je idealan za trening prsa i ramena. Zahvaljujući sustavu remenica, vježbanje je vrlo intuitivno.

- Crunch klupa s negativnim nagibom će poslužiti i za trening trbušnih mišića. Zahvaljujući negativnom nagibu, uključuje novu grupu mišića, a može se koristiti i za trening nogu.

- Sprave za vježbanje s užadi: trening bicepsa, tricepsa i mišića leđa s ravnomjernim opterećenjem. Također mogu poslužiti kao veslački stroj (sjedenje) ili za kvalitetan trening nogu.

- DipTower je idealan za trening prsa, ruku i ukupne stabilnosti središnjih mišića.

- Bučice i stanica za podizanje služe za vježbanje bicepsa.

- Prizemna sprava za vježbanje će vam pomoći u izvođenju svih varijanata sklekova.

- Pojedinačne tower sprave mogu sadržavati i druge module, poput steppera ili potpornih uređaja.

Sve fitnes sprave KlarFit se odlikuju visokom kvalitetom. Ove profesionalne tower sprave su prikladne kako za povremeno domaće vježbanje, tako i za redoviti trening u teretani. Koloturni sustavi su dizajnirani na način da vježba bude što glatkija, bez trzanja i zastoja. Čelična užad je presvučena plastikom i zaštićena od oštećenja. Nasloni i sjedala su presvučeni sintetičkom kožom, što osim izdržljivosti ima još jednu važnu prednost - lako se čisti. Nakon treninga, samo obrišite ručnikom.

Želite li i kod kuće imati tower spravu, ali profesionalna tower sprava vam se čini previše komplicirana? Kućne tower sprave su jednostavnije, a pri tome vam omogućuju izvođenje većine vježbi, kao i profesionalne tower sprave. Pored toga, obično su bitno manje što olakšava transport i premještanje.

Želite trenirati na svježem zraku? Pogledajte našu ponudu dodataka za vježbanje, zahvaljujući kojima ćete se dobro oznojiti pod vedrim nebom.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova