3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Trampoline

Skače vam po glavi trampolin? Fitness trampolini su sve popularniji, jer je dokazano da skakanje na trampolinu poboljšava i fizičko i mentalno zdravlje. Ako imate veliki vrt, možete odabrati veći trampolin. Manji modeli će se smjestiti i u apartmane. Izaberite iz ponude naše ekskluzivne marke Klarfit i zabava za djecu i odrasle je zajamčena!

Prije kupnje trampolina, preporučujemo izmijeriti prostor gdje ga želite smjestiti. Najčešće se susrećemo s okruglim ili pravokutnim trampolinima. Također, iz sigurnosnih razloga treba ostaviti najmanje 1 metar slobodnog prostora oko trampolina. Najsigurniji su trampolini sa zaštitnom mrežom, pogotovo kada su u pitanju vrtni trampolini.

Trampolini se također razlikuju i po nosivosti. Stoga je važno pitanje, hoće li trampolin koristiti samo djeca ili i odrasli. Djeci pomaže kod jačanja kralježnice i eliminacije loših navika sjedenja. Odraslima, pak, pomaže u poboljšanju tjelesne kondicije, sagorijevanju masnoća i jačanju cijelog tijela. Zakoračite prema svojoj figuri iz snova već danas!

Za svakodnevni trening su također idealni simulatori. Trčanje ili hodanje na traci za trčanje osigurava redoviti pokret i održava vas u formi tijekom cijele godine. U isto vrijeme, eliptični trenažeri vam omogućuju jačanje ruku i nogu. Sprave za veslanje pomoći će vam kod povećanja izdržljivosti, uz minimalne prostorne zahtjeve. U našoj kategoriji fitness i sport ćete pronaći kompletnu ponudu za sve ljubitelje pokreta.

Vrh stranice