Osvježenje zraka

Odaberite
Sortiraj po
31 Rezultati za "Osvježenje zraka"
Filter i vrsta

Osvježenje zraka


Kupnja ovlaživača zraka

Od presuhog zraka u zatvorenom prostoru ne pate samo astmatičari i alergičari. Ovlaživač zraka osigurat će vam zdravu unutarnju klimu. Bilo da se radi o privatnoj sferi, uredu ili radnom mjestu, svugdje je važan element. Koji je princip rada ovlaživača i po čemu se razlikuju?

Ovlaživač zraka u prostoriji - koje su njegove prednosti?

Prije svega, tijekom sezone grijanja zrak u prostorijama je suh. To ima negativan utjecaj na ljude, kao i na životinje i biljke. Rješenje je kupnja sobnog ovlaživača zraka. Kontrolirano ispušta vodu u zrak. Viša vlaga zraka poboljšava ugodnost, udobnost i koristi vašem zdravlju. Uređaj doprinosi opuštanju dišnih puteva. Nedovoljna vlaga zraka, 45 do 55 posto, isušuje sluznicu. Patogeni mogu ući u vaše tijelo gotovo bez prepreka. Suhi zrak povećava rizik od infekcije virusima gripe. Previše suha klima u sobi potiče:

 • Nadražujući kašalj
 • Svrbež kože
 • Glavobolju
 • Poremećaje spavanja

Ovlaživači zraka za spavaću sobu ili druge prostorije - različite vrste

U online trgovini možete pronaći razne uređaje, koji poboljšavaju klimu u vašem domu, na primjer ovlaživač zraka VapoAir Opal tvrtke Klarstein, koji ovlažuje zrak u prostoriji sa sedam razina raspršivanja. Pogodan je za svaku priliku, jer možete odlučiti želite li hladnu ili toplu maglu. Nakon postizanja postavljene vlažnosti, jedinica se automatski isključuje te ponovno uključuje u slučaju potrebe. Zahvaljujući LED zaslonu s digitalnim indikatorom vlage zraka, uvijek imate sve na vidiku.

Još jedan spacijalni uređaj koji možete kupiti je ovlaživač zraka Monaco, koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za stvaranje fine vodene magle i koristi antibakterijski filter za uklanjanje prašine, bakterija i plijesni. Na taj način jedinica također funkcionira kao tzv. ispirač zraka. Ovlaživanje smanjuje prašinu, a time i simptome alergije. Ionizator također pomaže u borbi protiv neugodnih mirisa, poput dima cigareta.

Ovlaživač zraka - važne funkcije

Mnoge korisne funkcije i posebne značajke uključuju, na primjer:

 • Različite stupnjeve raspršivača
 • Automatski režim
 • Noćni režim
 • Režim tajmera
 • Aroma difuzor
 • Zaslon osjetljiv na dodir
 • Daljinski upravljač
 • Automatsko gašenje indikatora u slučaju praznog spremnika

Koji ovlaživač zraka odabrati?

Ako je potrebno, pomoću funkcije grijanja također možete stvoriti i toplu maglu. Aroma difuzor daje miris vodenoj maglici. Upravljanje uređajem je jednostavno i praktično zahvaljujući zaslonu osjetljivom na dodir i daljinskom upravljaču. Perači zraka su ovlaživači i pročišćivači zraka u isto vrijeme. Jedna od prednosti je što su sve jedinice vrlo elegantne i savršeno se uklapaju u prostoriju. Ovisno o veličini spremnika za vodu, možete ga koristiti u različitim prostorijama. Proizvođači daju preporuku, koja je veličina jedinice dovoljna.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koje su prednosti ovlaživača?

Zdrava razina uravnotežene vlage zraka sprječava isušivanje sluznice, posebice tijekom sezone grijanja, te podupire obrambene sposobnosti organizma. S dobrim zrakom u interijeru možete disati duboko i zdravo. Učinkoviti ultrazvučni raspršivači prikladni su za kontinuirani rad. Radna buka je jedva primjetna.

Kako radi ovlaživač zraka?

Raspršivači koji koriste ultrazvuk naširoko se koriste. Voda se raspršuje u male kapljice. Imaju malu potrošnju energije. Pročišćivači zraka također filtriraju prašinu i pelud.

Koje su značajke korisne?

Zahvaljujući različitim razinama ovlaživača, možete individualno prilagoditi klimu u prostoriji na željenu vrijednost. S automatskim jedinicama moguće je podešavati vlagu zraka. Integrirani higrometar kontinuirano mjeri vrijednost i prilagođava snagu. Uključivi ionizator pretvara molekule kisika u negativne ione. To olakšava filtriranje. Uređajem možete vrlo jednostavno upravljati putem daljinskog upravljača i podesiti vrijeme rada pomoću timera.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova