Osvježenje zraka

Odaberite
Sortiraj po
46 Rezultati za "Osvježenje zraka"
Filter i vrsta
Osvježenje zraka

Kupnja ovlaživača zraka

Od presuhog zraka u zatvorenom prostoru ne pate samo astmatičari i alergičari. Ovlaživač zraka osigurat će vam zdravu unutarnju klimu. Bilo da se radi o privatnoj sferi, uredu ili radnom mjestu, svugdje je važan element. Koji je princip rada ovlaživača i po čemu se razlikuju?

Ovlaživač zraka u prostoriji - koje su njegove prednosti?

Prije svega, tijekom sezone grijanja zrak u prostorijama je suh. To ima negativan utjecaj na ljude, kao i na životinje i biljke. Rješenje je kupnja sobnog ovlaživača zraka. Kontrolirano ispušta vodu u zrak. Viša vlaga zraka poboljšava ugodnost, udobnost i koristi vašem zdravlju. Uređaj doprinosi opuštanju dišnih puteva. Nedovoljna vlaga zraka, 45 do 55 posto, isušuje sluznicu. Patogeni mogu ući u vaše tijelo gotovo bez prepreka. Suhi zrak povećava rizik od infekcije virusima gripe. Previše suha klima u sobi potiče:

  • Nadražujući kašalj
  • Svrbež kože
  • Glavobolju
  • Poremećaje spavanja

Ovlaživači zraka za spavaću sobu ili druge prostorije - različite vrste

U online trgovini možete pronaći razne uređaje, koji poboljšavaju klimu u vašem domu, na primjer ovlaživač zraka VapoAir Opal tvrtke Klarstein, koji ovlažuje zrak u prostoriji sa sedam razina raspršivanja. Pog