Beskontaktne kante za smeće

Odaberite
Sortiraj po
18 Rezultati za "Beskontaktne kante za smeće"
Filter i vrsta
Beskontaktne kante za smeće

Kupite jeftine spremnike za senzore online

Donose malo autonomije u modernu kuhinju, elegantno se otvaraju i ponovno zatvaraju - bez ikakve vaše intervencije: senzorske kante za otpad predvode skupinu ekskluzivnih sustava za otpad. Stoga se koriste ne samo u stambenim prostorima, već iu tvrtkama. Kako bismo vam pomogli pronaći pravi model među ladicama za senzore, ovdje vam pružamo važne informacije. Daju vam vodič koji je koristan pri kupnji spremnika sa senzorom u našoj online trgovini.

Skupovi senzora razlikuju se u ovim točkama

Spremnik sa senzorom je podijeljen na 2 komore i jednu komoru. Modeli s više komora dizajnirani su za skladištenje različitih vrsta otpada. Osim toga, samo otvarajuće kante imaju različite kapacitete. Možete birati između 30 i 72 litre. Također možete vidjeti različite formate i dizajne. Uz pravokutne izvedbe sada su dostupne i cilindrične kante za otpatke sa senzorom i zapreminom od 50 l. Želite li sjajni ili mat model? Jedan u srebrnoj, crnoj ili s primjesom ružičastog zlata? Nudimo vam ukusno dizajnirane verzije u vrlo ekskluzivnom dizajnu.

Ladica senzora ima sljedeće prednosti

Kante za smeće s integriranim senzorima izgledaju vrlo elegantno. Ako imate puno smeća u rukama, automatski će ponuditi usta da ga uklone čim priđete kanti. Ručno bacanje je još uvijek moguće. Naše kante za otpad sa senzorskom tehnologijom opremljene su poklopcem otpornim na ogrebotine, koroziju i lako se čiste. Pojedinačno uklonjivi unutarnji spremnici omogućuju jednostavno odlaganje i lako se čiste. Posuda se tako održava higijenski čistom. Zahvaljujući savršenom brtvljenju, niti plinovi fermentacije niti drugi neugodni mirisi ne izlaze.

Senzorska kanta za otpad - naš mali, ali nježan vodič za kupnju

Ukoliko vašem uredu još uvijek nedostaje privlačan, preporučujemo da kupite cilindričnu kantu za otpatke sa senzorom i zapremine 50 l. Želite li kućanstvo velike obitelji s više od 5 osoba opremiti elegantnim sustavom za smeće, možete odabrati kantu za smeće sa senzorskom tehnologijom i zapreminom od 72 l. Plastični model idealan je za kućanstvo s djecom, gdje je često malo više žurbe.

Robusno je napravljen i smatra se iznimno izdržljivim. Područje na kojem će se u budućnosti postaviti kanta za smeće je malo, ali ne želite li bez tako plemenitog kuhinjskog pribora? S visokim, tankim modelom jednostavno koristite dostupnu visinu prostorije. Kupite spremnik sa senzorom i 2 komore ili model s jednom komorom sada u našoj internet trgovini!

Spremnik senzora FAQ

Kako radi skup senzora?

Sustav senzora prepoznaje ljudski pokret i otvara se bez potrebe za pritiskom gumba ili nožne papučice. Košaru možete zatvoriti rukom ili dodirom.

Koja je odgovarajuća veličina spremnika senzora?

50L je dobar promjer koji pruža dovoljno prostora za kućanstvo para. Ovaj volumen možda neće biti dovoljan za veću obitelj.

Hoće li držati košaru senzora stvarno čvrstom?

Brtve naših modela izrađene su izuzetno kvalitetno i imaju dug vijek trajanja. Zahvaljujući tome, mirisi se pouzdano zadržavaju unutar spremnika.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova