3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Perilice

Iz naše ponude perilica rublja svatko će odabrati nešto za sebe. Nudimo kvalitetne i cijenom pristupačne ekološke perilice, perilice s centrifugom i sušilice. U ponudi ćete pronaći i dizajnerske mini perilice u različitim bojama, za uštedu prostora u manjim kućanstvima.

Perilice iz naše ponude s gornjim punjenjem pružaju najbolje iskustvo pranja. Uštedite vrijeme i novčanik. Pranje u ekološkoj perilici brine o zaštiti okoliša, uz minimalnu potrošnju vode. Odaberite iz naše ponude perilice rublja s gornjim ili prednjim punjenjem ili perilice sa sušilicom.

 

Zanima vas perilica s centrifugom? U našoj ponudi perilica rublja ćete ju zasigurno pronaći. Također nudimo i sušilice ili perilice za kampiranje. Odaberite kod nas i druge kućanske aparate. Za savršeno čistu i izglačanu odjeću će se pobrinuti, na primjer, novo parno glačalo.

Nudimo kvalitetne i cijenom pristupačne kućanske aparate marke Klarstein i OneConcept. Automatske perilice rublja marke OneConcept se odlikuju svojim suvremenim dizajnom te kombinacijom praktičnih funkcija i savršene tehničke obrade. Ne znate, koja perilica je ona prava za vas? Vrlo rado ćemo vam pomoći pri odabiru.

 

Vrh stranice