3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Indukcijske ploče


Kupite indukcijsku ploču online - u Electronic Staru u prvoklasnoj kvaliteti po niskoj cijeni

Princip elektromagnetske indukcije vrlo je popularan kada je riječ o štedljivoj pripremi ukusnih jela. Ako vašem indukcijskom štednjaku nedostaje nova ploča za kuhanje, možete kupiti visokokvalitetnu indukcijsku ploču za kuhanje u online trgovini Electronic Star. Nudimo vam indukcijsku ploču širine 80 cm i u drugim veličinama, kao i indukcijsku ploču koju možete koristiti samostalno. Pročitajte sljedeći vodič za kupnju, gdje ćete pronaći važne kriterije za odabir prikladne indukcijske ploče za kuhanje!

Ovo su prednosti indukcijske ploče za kuhanje

Indukcijske ploče za kuhanje smatraju se iznimno vremenski štedljivima, jer je zagrijavanje i hlađenje posude za kuhanje instantno. Osim toga, uštedjet će vam mnogo energije prilikom pripreme hrane. Ušteda može doseći i do 30 posto. To ćete na kraju krajeva osjetiti i u vašem novčaniku. Međutim, vjerojatno najistaknutija prednost indukcijske ploče je ta, što se sama ploča za kuhanje ne zagrijava. Zagrijava se samo dno lonca ili tave. To značajno smanjuje rizik od opeklina.

Raznolikost modela: indukcijske ploču širine 60 cm, 80 cm ili 90 cm - koji model kupiti?

U našoj online trgovini možete naručiti indukcijsku ploču širine 90 cm, 80 cm ili 60 cm. Većina modela je opremljena pločom osjetljivom na dodir. Verzije s automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja također nude visok stupanj sigurnosti. Osim toga, kod nas možete kupiti indukcijsku ploču, koja je opremljena timerom i signalizira kada je hrana kuhana. Što se tilče izvedbe, dostupni su modeli snage od 1800 do 7400 vata. Širok raspon dizajna omogućuje vam da uskladite indukcijsku ploču za kuhanje s dizajnom drugih uređaja u vašoj kuhinji, vrtnoj kuhinji ili kuhinji za kampiranje.

Savjeti za kupnju indukcijske ploče za kuhanje

indukcijska ploča za kuhanje može biti široka 80 cm i možete je koristiti samostalno tijekom aktivnosti na otvorenom. Indukcijska ploča širine 90 cm je indukcijska ploča, koja se može koristiti samostalno i odvojeno od štednjaka u kuhinji. Takav je model idealan za vrt i mobilnu kućicu. Ako želite zamijeniti ploču za kuhanje svog indukcijskog štednjaka, možete odabrati indukcijsku ploču širine 60 cm. Ako su u vašem kućanstvu prisutna djeca, preporučujemo model sa zaštitom od pregrijavanja i automatskim isključivanjem. Usredotočite se i na raspored grijaćih zona. Ako su vam 2 ploče premalo, a 4 previše, model s 3 indukcijske zone može biti pravo rješenje za vas.

Naručite već danas indukcijsku ploču za kuhanje po svom izboru!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako brzo rade indukcijske ploče?

Indukcijske ploče se odlikuju brzom pripremom hrane. U roku od nekoliko minuta, voda u loncu će početi ključati. Idealno za brzu pripremu obroka nakon posla.

Koja je energetska učinkovitost indukcijske ploče za kuhanje?

Indukcijske ploče za kuhanje imaju jasne prednosti, kada je riječ o uštedi energije. Ovisno o izvedbi, možete očekivati 20 do 30 posto uštede energije.

U kojoj je mjeri indukcijska ploča prikladna za kućanstvo s djecom?

Indukcijske ploče za kuhanje rade samo kada su na njima lonci ili tave. Rizik od opeklina je relativno nizak u usporedbi sa staklokeramikom. Elektromagnetska ploča za kuhanje stoga je dobar izbor za kućanstva s mnogo djece.

Vrh stranice