Pikado mete

Odaberite
Sortiraj po
15 Rezultati za "Pikado mete"
Filter i vrsta
Pikado mete

Pikado mete

Pikado je vrlo popularna igra. Nije ni čudo, s obzirom da jamči izuzetnu zabavu i vesele društvene večeri. Strelice za pikado s mekanim vrhom omogućuju korištenje u zatvorenom prostoru. Tako možete uživati u igri pikada u zatvorenom prostoru, bez brige da ćete oštetiti zid ili namještaj. U trgovini ćete pronaći veliki izbor modernih pikado strelica i pikado aparata. Pročitajte više o različitim varijantama i na što treba obratiti pozornost pri kupnji pikado mete.

Kupnja pikado aparata - veliki izbor za svakoga

Pikado se prije igrao uglavnom u pubovima, ali s vremenom je ova igra postala sve popularnija. Stoga ne čudi što mnogi žele imati kod kuće svoju vlastitu elektronsku pikado metu. Modeli se tijekom godina neprestano razvijaju. Igre s mnoštvom varijanti su garancija zabave i raznolikosti, na primjer:

  • count down 301, 501 ili 701
  • cricket
  • shanghai

Zahvaljujući 70 varijanti, igru uvijek možete prilagoditi svojim željama i preferencijama. Broj varijanti se razlikuje, ovisno o modelu. Na primjer, pikado meta Dartor sadrži 26 različitih igara s preko 70 varijacija, dok pikado meta Masterdarter sadrži 38 igara i 211 igraćih varijacija. Mogući broj sudionika također varira. Na primjer, može igrati do 8 ili 16 igrača. Specijalna funkcija: ako nema dostupnih suigrača, pikado meta ima na raspolaganju virtualnog protivnika. Kako biste mogli odmah započeti s igrom, u sadržaju paketa je uključena i sva potrebna dodatnu opremu, kao što su pikado strelice i rezervni vrhovi.

Elektronska pikado meta - prednosti

Integrirano računalo za igranje pikado mete zahvaljujući integriranim senzorima praktično broji bodove, koje nasljedno prikazuje LED zaslon. Bilo bi vrlo naporno zapisivati bodove nakon svakog bacanja svih igrača i brojati ih. Moderna pikado meta će to učiniti umjesto vas. Osim rezultata, LED zaslon prikazuje i koji je igrač na redu i koliko je bacanja preostalo do kraja aktualne igre. Moderni modeli imaju držače za strelice, kao i vrata koja štite pikado metu od prašine i prljavštine, kada se ne koristi. Stoga vrijedi pobliže pogledati pojedinačne proizvode i usporediti ih. Moderna pikado meta nudi značajnu dodanu vrijednost u usporedbi s jednostavnom pikado metom.

Kupnja pikado mete

Bilo u dnevnoj sobi, vrtu ili garaži, igranje pikada u dobrom društvu postalo je vrlo popularno. Prije kupnje pikado mete, potrebno je razjasniti što vam je važno i što konkretno tražite. Ako je pikado meta elektronska, riješit će vas muka s brojanjem bodova. Pikado meta će brojati za vas. Možete se usredotočiti na bacanje i ne morate se cijelo vrijeme baviti brojanjem. Općenito je važno, da je pikado meta izrađena od kvalitetnih materijala, kako bi bila izdržljiva i kako strielice ne bi odskakale. Odaberite svoju omiljenu pikado metu u online trgovini. Ovdje ćete pronaći veliki izbor različitih pikado meta i dodatne opreme, koja je uključena u sadržaj paketa. Kako bi se spriječilo oštećenje zidova i kućnog namještaja u slučaju netočnih bacanja, strelice imaju plastične mekane vrhove.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova