3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Madraci za pse

Jeftina kupnja dekice za psa online

Deka za psa spada u osnovnu opremu vlasnika psa. Idealan je za putovanja jer pruža toplinu vašem četveronožnom prijatelju. Također štiti kućanski namještaj. Mogućnosti korištenja su različite, bilo da se radi o automobilu, kauču ili krevetu za psa. Pročitajte što odlikuje kvalitetne deke i na što se trebate fokusirati pri kupnji deke za svog psa.

Deka za pse - stvari koje trebate znati i prednosti

Deku možete staviti u auto i grijati psa. S njim možete udobno spavati čak i dok ste u pokretu. Deka daje vašem četveronožnom prijatelju osjećaj sigurnosti. Neki psi vole biti ušuškani tijekom hladnih dana. Jednako dobro funkcionira u košari za pse, koja je često pretanka. U konačnici, može se koristiti kao podstava na mnogo načina, kao što su:

  • Sofa
  • Košara
  • Krevet
  • Transportna kutija
  • Automobil
  • Smještaj u hotel
  • Posjet prijateljima

Mnogi vlasnici pasa upoznati su s problemom dlaka kućnih ljubimaca u stanu ili automobilu. Pokrivač kao trajno sklonište i mjesto za spavanje je lijek. Također je dekorativan. Visokokvalitetna deka spaja kvalitetu, funkcionalnost i izgled. Ako se gornji i donji dio razlikuju, stvara se dvostrani poplun. Općenito, preporuča se smjestiti ih u blizini vlasnika, budući da su četveronožni prijatelji stada životinja.

Deke za pse - karakteristike i kriteriji kupnje

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir kada kupujete deku za pse. Trebao bi biti izrađen od ugodnog materijala. Deke u trgovini izrađene su od mekanog poliesterskog pliša. Pas će se tako osjećati potpuno ugodno i sigurno dok se odmara ili spava. Također je važno da se dekica za pse može prati. Na taj način ih možete jednostavno očistiti i osigurati potrebnu higijenu. Deka također treba biti dovoljno velika. Birajte između različitih veličina, na primjer:

  • 80 x 60 cm
  • 80 x 120 cm

Izmjerite duljinu psa i dodajte otprilike 20 do 30 centimetara. Tada imate savršenu duljinu pokrivača.

Kupnja deke za psa - koja bi trebala biti?

Bilo da tražite udobnu pseću deku ili prostirku kako bi vaš četveronožni prijatelj bio udobniji ili kako biste zaštitili svoje presvlake, isplati se kupiti. Osigurajte pravu veličinu i najbolji materijal. Pliš je vrlo pogodan za deke za pse. Naravno, možete ih koristiti i za mačke. Njihova prednost je što se mogu prati u perilici rublja. Ortopedski krevet je pogodan za pse sa problemima sa zglobovima.

Često postavljana pitanja o dekama za pse

Koje su prednosti dekice za psa?

Bilo kod kuće ili u pokretu, dekice za pse pružaju ugodnu atmosferu četveronožnim prijateljima. Vole ugodno okruženje. Osim toga, deke štite tapecirani namještaj i presvlake za sofe, krevete, prostirke za pse ili prostirke za pse.

Na što se fokusirati kada kupujete deku za psa?

Zahvaljujući ugodnom plišanom materijalu, čak se i vječno umorni psi osjećaju ugodno. Osim toga, dekica za pse trebala bi se moći prati. Ostali kriteriji su veličina, debljina i toplinska izolacija.

Za što mogu poslužiti deke za pse?

Kao i mi ljudi, psima je ugodno i toplo. Dekica za pse od poliesterskog pliša pruža osjećaj sigurnosti. To je optimalan dodatak za košaru, košaru za pse, kauč, krevet, auto i/ili kutiju za transport. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu, može se skladno uklopiti u svaku prostoriju.
Vrh stranice