3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Stakokeramičke ploče za kuhanje


Kupite staklokeramičku ploču za kuhanje online - visokokvalitetni modeli atraktivnog dizajna

Prilikom odabira ploče za kuhanje za štednjak ili prijenosne ploču za kuhanje, važno je uzeti u obziron način upravljanja pločom. Ako ne želite koristiti plin, možete kupiti staklokeramičku ploču za kuhanje i jela pripremati na struju. Ploča za kuhanje Ceran također je prikladna i za mobilnu upotrebu, tijekom mnogih aktivnosti na otvorenom. Ovdje ćete saznati koje prednosti nudi ploča za kuhanje Ceran te kako odabrati odgovarajuću staklokeramičku ploču za kuhanje.

Funkcije staklokeramičke ploče za kuhanje - što se krije iza modernog rješenja ploča za kuhanje

Staklokeramička ploča za kuhanje poznata je i jednostavno kao ploča za kuhanje Ceran. Predstavlja kombinaciju staklenih i polikristalnih elemenata. Tvrtka Schott - renomirani proizvođač staklokeramičkih ploča za kuhanje - zakonski je zaštitila naziv Ceran. U našoj online trgovini možete ekskluzivno naručiti staklokeramičke ploče za kuhanje proizvođača Klarstein.

Staklokeramička ploča za kuhanje sa širokim rasponom moćnih funkcija

Staklokeramičke ploče za kuhanje raspolažu s 2 do 5 grijaćih zona. Ploče za kuhanje Duo kompaktnog su formata. U slučaju većeg broja grijaćih zona, cijeli dizajn je obično četvrtast i savršeno pristaje uz klasični električni štednjak. Neke verzije uključuju zaštitu od pregrijavanja i funkciju automatskog isključivanja. Ako se grijaća zona pregrije, staklokeramička ploča se automatski isključuje. Manje staklokeramičke ploče imaju snagu cca 2400 W. Na raspolaganju je staklokeramička ploča snage do čak 6500 W ili ploče srednje snage od oko 3500 W. Možete odabrati i staklokeramičku ploču za kuhanje s rotirajućim regulatorom ili pločom osjetljivom na dodir. Zahvaljujući integriranom tajmeru, možete se uštedjeti muke zasebnog podešavanja sata.

Kupnja staklokeramičke ploče za kuhanje - idealan izbor

Tražite li snažno rješenje, koje može zagrijati 5 lonaca odjednom? Prikladan primjer je ugradbena ploča za kuhanje u kuhinjski štednjak. Ako tražite prikladnu staklokeramičku ploču za kuhanje za vašu vrtnu kućicu ili za kampiranje, možete odabrati duo model. Verzije s ravnim dizajnom, posebno su jednostavne za čišćenje. Neutralne boje poput crne pristaju u svaku kuhinju. Međutim, ako tražite neobičnu staklokeramičku ploču za kuhanje, možete kupiti model u bijeloj ili srebrnoj boji.

Provjerite našu sjajnu kolekciju staklokeramičkih ploča za kuhanje i odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako razlikovati Ceran i staklokeramiku?

Ceran je u biti staklokeramička ploča za kuhanje sa svojim vlastitim brendom. Iza nje stoji proizvođač Schott. Marka je registrirana, zaštićena i stoga se ne smije koristiti za drugu staklokeramiku.

Koji lonci i tave se mogu koristiti za pripremu hrane na staklokeramičkoj ploči?

Za razliku od indukcijskih ploča za kuhanje, na staklokeramičkoj ploči za kuhanje možete koristiti bilo koji komercijalno dostupan neindukcijski lonac ili tavu. Staklokeramičke ploče za kuhanje stoga su idealno rješenje i za naknadnu ugradnju.

Kako znate je li staklokeramička ploča još uvijek vruća?

Ako ploča za kuhanje radi, ispod površine su vidljivi crveni krugovi. Inovativni modeli raspolažu indikatorom, koji ukazuje na to je li ploča dovoljno ohlađena.

Vrh stranice