Sous-vide lonci

Odaberite
Sortiraj po
1 Rezultati za "Sous-vide lonci"
Filter i vrsta
Sous-vide lonci

Sous Vide kuhalo - mobilno rješenje za pažljivo pripremljenu hranu

Kuhanje koje čuva okus nutritivno je i zdravstveno prihvatljivo te je postalo sastavni dio suvremene svakodnevice. Ovdje je osobito popularno kuhanje sous vide - nježno rješenje za pripremu ukusnih i tijelu ugodnih jela. Što je sous vide kuhanje i na što treba obratiti pozornost pri kupnji sous vide kuhala? Ovdje predstavljamo osnovne značajke i nudimo vam mogućnost da već danas kupite željeni uređaj u našoj online trgovini.

Što je sous vide kuhanje - pogled iza kulisa kuhanja magneta

Slično sporom kuhanju, kod sous vide kuhanja (sous vide = pod vakuumom) hrana se prvo zatvori u vakuumsku vrećicu. Zatim ga stavite u posudu napunjenu vodom. Hrana može biti npr. povrće, riba i meso. Raspon primjene je vrlo širok. Sada postavite uređaj na željenu temperaturu kuhanja. Omogućuje vrlo precizan i kontroliran proces kuhanja. Minerali i vitamini u grijanoj hrani gotovo su u potpunosti sačuvani. Ali po čemu se sous vide kuhalo razlikuje od sporog kuhala? Uz Sous Vide odabirete mobilno rješenje koje je iznimno fleksibilno i daje vam najveću moguću slobodu u svakodnevnom životu.

Sous Vide kuhala - ove modele vrijedi pogledati pobliže

Aparati su dostupni kao klasični podni ormarići za kuhinjski pult. Ostajete mobilni što je više moguće, pogotovo sa sous vide stickom. Baš kao i uranjajući grijač, Quickstick uključite u posudu. Štap ima ugrađenu pumpu. Tijekom grijanja voda neprekidno cirkulira. Osim različitih razina snage, uređaji se razlikuju i po mogućnostima podešavanja temperature. Dostupni su i modeli s mjeračem vremena. Budući da vam je potreban i generator vakuuma za sous vide kuhanje, ako želite, u našoj trgovini možete nabaviti jeftin set. Za većinu kuhinja nudimo uređaje u popularnim bojama, poput bezvremenske crne i srebrne ili moderne retro crvene.

Savjeti za kupnju sous vide kuhala - idealan aparat za svaku kuhinju

Posebno u malim kuhinjama često nema mjesta za veliki broj kuhinjskih aparata. Preporučamo da za to koristite štap za sous vide koji štedi prostor. Set je prikladan ako u svom domu još nemate usisavač. Ako želite kuhati nježno i istovremeno pratiti vrijeme, preporučljivo je koristiti uređaj visokih performansi. Za čestu upotrebu u velikim razmjerima optimalna je kompaktna podna jedinica. Pregledajte našu kolekciju i pronađite svoj omiljeni model!

Najčešća pitanja o Sous Vide kuhalu

Koje su karakteristike kuhanja po principu sous vide?

Najvažnija značajka je mogućnost samostalnog definiranja temperature jezgre. Jednako je izvanredno prethodno vakuumsko zatvaranje hrane.

Kolika je energetska učinkovitost sous vide kuhanja?

Ovisi o veličini jedinice, njezinoj snazi ​​i funkcionalnoj izvedbi. U usporedbi sa štednjakom i pećnicom, možete uštedjeti mnogo energije.

Koliko je zdravo sous vide kuhanje?

U osnovi, sous vide kuhanje može sačuvati do 17% više hranjivih tvari. Osim toga, ovakvim načinom pripreme hrane štedi se dosta masti.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova