Pomagala za masažu

Odaberite
Sortiraj po
32 Rezultati za "Pomagala za masažu"
Filter i vrsta
Pomagala za masažu

Uređaji za masažu, pomagala: poboljšanje pokretljivosti i tjelesne relaksacije

Mobilnost ljudi mijenja se s godinama. U situacijama u kojima smo se prije mogli slobodno kretati, u jednom trenutku nam se čini da to više nije tako lako. Ne kažu uzalud da s godinama dolazi određena ukočenost. Mišići gube snagu tijekom života. Posljedično, to utječe na percepciju vlastitog tijela. Međutim, na sreću, postoji nekoliko pomagala za masažu koja se mogu koristiti za ponovno optimiziranje pokretljivosti. Proizvodi u kategoriji Sprave za masažu, pomagala Capital Sports pružaju izvrsnu uslugu u tom pogledu. U sljedećoj recenziji ćemo sažeti zašto se isplati kupiti fascialni valjak i kako masažna kuka može pomoći.

Kupnja masažne lopte i masažnog valjka: poboljšanje fleksibilnosti i funkcionalnih procesa u tijelu

Čudo vezivnog tkiva ne zove se fascia jer je fascinantno, već seže do latinskog izraza "fascia". Fascije su delikatni ligamenti koji se protežu kroz cijelo tijelo i drže organe zajedno. Kako bi to vezivno tkivo zadržalo svoju elastičnost, važno je s vremenom olabaviti priraslice koje se stvaraju u ovoj mreži. To se savršeno može postići uz pomoć masažnog valjka. Osim toga, fascijalni valjak služi i za stimulaciju transporta limfe. Istodobno se organi i stanice opskrbljuju esencijalnim hranjivim tvarima. Fascija prolazi kroz tijelo u nekoliko slojeva. Masažna lopta Capital Sports izvrstan je izbor za učinkovito opuštanje gornjih i dubljih slojeva. Dubina na kojoj će se slojevi tkiva olabaviti može se odrediti pojedinačno. Ovisno o osjećaju, moguće je različito pritiskati masažnu loptu.

Za obradu fascije valjkom obično je potrebno pritisnuti valjak cijelom težinom tijela. Tkivo se može ciljano ciljati masažnom lopticom koja je odlična za otpuštanje djelomične napetosti. Capital Sports nudi veliki izbor različitih fascijalnih rolni i oslobađajućih loptica.

Kupite kuku za masažu: pomoć za leđa, ramena i vrat

Leđa, vrat i ramena su područja do kojih je teško doći sami kada ste napeti. Masažna kuka je idealna za ovaj zadatak, jer može pristupiti čak i teško dostupnim mjestima. Uz pomoć takve udice mogu se imitirati obrasci kretanja tipični za shiatsu. To može ublažiti napetost jer udica pogađa okidačke točke koje su odgovorne za bol koja je uobičajena kod napetosti. Savršena je za vraćanje pokretljivosti u gornjem dijelu tijela.

Kupnja plutenog cilindra za ravnotežnu dasku: jačanje dubokih mišića

Daska za ravnotežu potiče osjećaj ravnoteže i jača mišiće nogu. Prvenstveno djeluje na mišiće u dubljim slojevima tkiva. Za održavanje ravnoteže ploče potreban je pluteni cilindar. Ovaj nudi Capital Sports u različitim debljinama i izrađen je od održivih materijala. Kako biste diverzificirali svoj trening s daskom za ravnotežu, vrijedi isprobati različite debele cilindre.

Nudimo širok raspon za poboljšanje mobilnosti s kvalitetnim rješenjima koja uvjeravaju.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova