Stalci za bučice

Različiti nosači utega za savršen kućni trening

Tjelesna spremnost je za mnoge ljude jedan od najvažnijih kriterija zdravog načina života. Međutim, ne mogu se svi natjerati da odu u teretanu nakon dugog dana na poslu. Postavljanje kućne teretane popularan je trend koji savršeno spaja ugodno životno okruženje s fizičkim izazovima. Kako bi bučice i dodaci za kućno vježbanje bili sigurno pospremljeni i uvijek nadohvat ruke, isplati se kupiti stalak za bučice. Sljedeći pregled objašnjava zašto je takva kupnja mudra odluka i po čemu se različiti nosači utega razlikuju.

Kupite stalak za utege i uživajte u udobnom treningu snage

Stalak za jednoručne bučice, dvoručne bučice ili diskove za bučice osigurat će sigurno pohranjivanje teških bučica tijekom treninga. Tijekom vježbe bučice neće biti na podu pa nema opasnosti da se slučajno spotaknete o njih i ozlijedite. Ako trenirate s velikim brojem bučica, možete ih posložiti u stalak za bučice i uvijek ih imati pri ruci tijekom treninga. Na taj se način ne gubi dragocjeno vrijeme, a trening može biti iznimno učinkovit. U isto vrijeme, stalak za utege pruža mogućnost prikladnog spremanja utega bez potrebe da se prvo sagnete prema tlu. Kombinira sigurnost, red i udobnost - savršen preduvjet za trening na profesionalnoj razini.

Pregled varijanti stalka za utege

Kada kupujete stalak za utege, najvažnije je prvo pogledati utege koje trenutno koristite. Možete birati između jednoručnih stalka za bućice i dvoručnih stalka za bućice, kao i stalka za bućice i kombiniranog stalka za bućice.

Stalak za jednoručne bučice

Nosači za jednoručne bućice imaju nekoliko polica na koje se mogu staviti bućice jedna do druge. Dizajnirane su za sigurno spremanje nekoliko pari bučica. Postoje dvije ili tri razine stalka za utege s policama različitih duljina koje možete izabrati. Stoga bi idealno trebalo odabrati veličinu prema broju bučica. Budući da nosači utega moraju izdržati veliku težinu, važno je odabrati model visoke stabilnosti. Stoga je okvir obično izrađen od robusnog čelika.

Stalak za dvoručne bučice

Budući da dvoručni nosač utega mora izdržati veću težinu, a vježbe s ovim utegovima su svestrane, uz fiksne nosače utega dostupni su i modeli podesivi po visini. Varijanta podesive visine pruža veliku fleksibilnost i može se individualno prilagoditi treningu prema osobnim potrebama. Visina se obično podešava u koracima kako bi se postigao visok stupanj individualizacije. Fiksna verzija obično ima nekoliko pozicija spremnih za spuštanje utega.

Stalak za bučice

Stalak u obliku slova A izvrsna je opcija za sigurno postavljanje diskova s bučicama. Njegov dizajn omogućuje uštedu prostora u nišama, a diskovi s bučicama mogu se bez problema navući na noge stalka.

Kombinirani nosači za bučice

Kombinirani nosači za utege kombiniraju rješenje za pohranu dvoručnih, jednoručnih i jednoručnih bučica. Ako netko voli diverzificirati svoj trening, takav stalak za utege je inteligentno rješenje koje nudi još više prostora za vježbe i visoku učinkovitost u kućnoj teretani.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova