Potopni grijač

Odaberite
Sortiraj po
13 Rezultati za "Potopni grijač"
Filter i vrsta
Potopni grijač

Jeftina spora kuhala za nježnu pripremu ukusnih jela

Sporo kuhanje postalo je pravi trend u modernoj i zdravoj kuhinji. Iako profesionalni kuhari već dugo hvale sporo kuhalo, sve više kuhara amatera prihvaća ovaj moderni uređaj. Ako i vi želite skočiti na val pripreme zdrave hrane, naša internet trgovina će stati za vas. Ovaj portret sporog kuhanja pokazuje kamo put može voditi.

Što je sporo kuhalo?

To je kompaktan uređaj koji nježno kuha hranu. U sporom kuhalu možete obrađivati, primjerice, meso i povrće, ali i ribu. Spor proces zagrijavanja čuva važne hranjive tvari u hrani. Isto vrijedi i za intenzitet okusa koji se izuzetno snažno razvijaju na jeziku svakim zalogajem. Osim toga, sporo kuhanje ne zahtijeva gotovo nimalo vremena za pripremu. Samo nasjeckajte sve sastojke, zatvorite ih u vakuumsku vrećicu i stavite u lonac. Stavite poklopac, namjestite temperaturu i vrijeme kuhanja i spremni ste! Dok sporo kuhalo radi, možete se nekoliko sati posvetiti drugim aktivnostima. Uređaj radi potpuno samostalno bez ikakvih daljnjih intervencija. Kuhano povrće je stvar prošlosti.

Sporo kuhalo u različitim verzijama

Jedinice su dostupne u mnogim veličinama i s različitim snagama. Dok su kompaktni uređaji prikladni za samce, starije osobe i parove, drugi imaju mjesta za prehranu cijele obitelji do devet članova. Osim toga, različiti uređaji razlikuju se po svojoj energetskoj učinkovitosti. Ovdje vrijedi pogledati potrošnju energije i energetsku oznaku. Vrijeme kuhanja može se namjestiti u koracima različitih veličina. Osim toga, neki umeci za kuhanje imaju posebnu neljepljivu površinu. Jednako su važne značajke kao što su sigurnost u perilici posuđa te analogni i digitalni zasloni.

Savjeti za kupnju sporih kuhala - kako pronaći idealan model

Ako želite elegantan uređaj s elegantnom upravljačkom pločom za svoju kuhinju, uređaj s dodirnom pločom dobar je izbor. Za potpunu zaštitu od korozije, idealno koristite sporo kuhalo od nehrđajućeg čelika. Ako dijelove želite prati u perilici posuđa, bitno je da budu prikladni za perilicu posuđa. Ako više volite pripremati obroke za cijeli tjedan, preporučujemo da odaberete obiteljski aparat zapremine do 7,5 litara. Ako još nemate kuhalo za vakumiranje, jednostavno odaberite praktično kuhalo i set za kuhanje za vakumiranje za svoje prvo sporo kuhalo.

Često postavljana pitanja o sporim kuhalima

Koliko vremena je potrebno za pripremu hrane u sporom štednjaku?

Točno trajanje ovisi o odabranoj razini. Većini uređaja potrebno je 4 do 8 sati – u drugim slučajevima kuhanje može potrajati i do 12 sati.

Za koga je prikladan spori štednjak?

Takav uređaj posebno je prikladan za ljude koji brinu o svom zdravlju. Ali čak i ako trebate više namirnica ili planirate ugostiti veliki broj gostiju, u sporom kuhalu pronaći ćete važnu opremu.

Koliko su spora kuhala energetski učinkovita?

Sporo kuhalo u biti štedi energiju u usporedbi s kuhanjem u pećnici. Također je važno zapamtiti da možete pripremiti veću količinu odjednom. Na taj način se potrošena energija optimalno koristi.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova