3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Električni kamini

Električni kamini 

Kamin, pucketanje drva, knjiga ili dobar film --- to je čista romansa. Tko je ne bi želio imati svake zime (a ponekad i ljeti)? S druge strane, nošenje drva, loženje i čišćenje kamina i nije nešto posebno romantično. Uvijek briga o loženju i pripremi drva za ogrjev prije zime je mukotrpan posao, koji u 21. stoljeću možete lako izbjeći i zamijeniti nekim drugim izvorom energije, ma primjer, električnom strujom!

Bez kompromisa

Zahvaljujući električnim kaminima Klarstein, možete imati toplinu i ljepotu tinjajuće vatre u svom domu, u potpunosti bez prljavštine i prethodne pripreme. Halogene žarulje čine iluziju plamena realnom, a električni grijač će se pobrinuti da vam uvijek bude dovoljno toplo. Pored toga, izvor topline i izvor osvjetljenja su u potpunosti neovisni jedan o drugome, tako da možete uživati u romantičnoj plamtećoj vatri čak i tijekom ljeta.

Dizajn za svako stoljeće

U našoj širokoj ponudi ćete pronaći različite vrste i oblike električnih kamina. Od samostojećih, podsjećajućih na male peći, kockastih, koje možete umetnuti u otvor gdje ste prije imali stari kamin, do moderne kombinacije stakla i metala, koja će svojim futurističkim izgledom savršeno upotpuniti vaš minimalistički dom.

Maksimalna udobnost

Iskoristite sve moderne pogodnosti i posegnite za kaminom s funkcijom tajmera, odnosno mogućnošću programiranja grijanja za cijeli tjedan. Ujutro se probudite u lijepo zagrijanoj prostoriji, a tijekom radnog dana uštedite energiju pravilnim tempiranjem tajmera, tako da se neposredno prije vašeg povratka s posla grijanje ponovno uključi i ponovno vas dočeka toplina vašeg doma. Ili, provjerite sobnu temperaturu te podesite ciljanu temperaturu kamina na željenu vrijednost. Nkaon što kamin dosegne postavljenu temperaturu, grijanje će se automatski isključiti.

Želite povećati ili smanjiti temperaturu? Ne morate ustajati. Sve postavke, uključujući postavke temperature i tajmera možete kontrolirati putem daljinskog upravljača.

Tražite nešto drugo?

Postoji mnogo načina kako do ugodne topline u kući. Ako ne želite koristiti mogućnost grijanja električnom energijom, pogledajte, primjerice, našu ponudu plinskih peći Blumfeldt ili etanolskih kamina.

Ne smeta vam korištenje električne energije? U tom slučaju za vas imamo bezbroj opcija. Posegnite za konvektorskom grijalicom, koju možete montirati na zid ili koristite tradicionalniju metodu grijanja pomoću uljnih radijatora, koje možete u bilo kojem trenutku premjestiti na željeno mjesto ili jednostavno uskladištiti.

Ako želite maksimalno učinkovito grijanje, ono najbolje ćete pronaći u kategoriji infracrvenih panela, koje zagrijavaju infracrvenim valovima - i ne zagrijavaju zrak, već usmjeravaju toplinu izravno na predmete i ljude.

Vrh stranice