SUP daske i daske za jedrenje

Odaberite
Sortiraj po
31 Rezultati za "SUP daske i daske za jedrenje"
Filter i vrsta
SUP daske i daske za jedrenje

Daske za jedrenje - povoljne u kompletu s dodatnom opremom

Ovdje ćete pronaći sve za veslanje na dasci: daske za veslanje na napuhavanje u kompletu s pripadajućim veslima i ostalim dodacima.

Veslanje na dasci u stojećem položaju postalo je popularan trend i sport u slobodno vrijeme za cijelu obitelj. Ovaj sport možete trenirati bilo gdje, na jezeru ili rijeci, često i nedaleko od kuće. I to nije sve, budući da su sada dostupni i modeli dasaka za veslanje, koji se mogu pretvoriti u daske za jedrenje. Mogu se koristiti i za surfanje. Nije iznenađenje, što je ovaj sport postao toliko popularan, jer je nevjerojatno svestran. Ovaka vrsta pokreta pri tome nije nova. Oblik veslanja, također poznat i kao SUP, potječe od polinezijskih ribara s Havaja. Oni tradicionalno veslaju na SUP dasci u uspravnom položaju.

Kupnja daske za veslanje

Savršenu zabavu osigurat će odgovarajuća oprema. SUP daska treba odgovarati Vašim idejama i zahtjevima. U našoj trgovini ćete pronaći daske renomiranih proizvođača SUP daski, koje odlikuje sofisticirana tehnologija, izuzetna kvaliteta i dugi vijek trajanja. Na raspolaganju je široki izbor različitih dasaka, vesla i druge opreme. Stoga kupnja odgovarajuće daske za veslanje može biti izazov, posebno za početnike. Ali, ne brinite, mi ćemo vam pojasniti na što treba obratiti pozornost, kako biste pronašli pravu SUP dasku za vas.

SUP daska na napuhavanje ili čvrsta daska?

Najvažnija razlikovna značajka dostupnih dasaka za veslanje je konstrukcija. Izvorno su postojale samo čvrste daske, koje se nazivaju ''hardboard''. Kao i daske za surfanje, izrađene su od čvrstog materijala, nije ih potrebno napuhavati, ali se zimi ne mogu uskladištiti na štedljiv način. U međuvremenu su se na tržištu pojavile i SUP daske na napuhavanje. Takve se danas kupuju najčešće. Nakon što se napuhaju, nevjerojatno su tvrde i imaju svojstva slična čvrstim daskama. Prednost je što ih zimi možete jednostavno spremiti u automobil ili u podrum. SUP daske na napuhavanje možete bez problema ponijeti i u avion. Nedostatak je nešto manja izdržljivost u odnosu na čvrstu SUP dasku. Ali zahvaljujući današnjim vrlo izdržljivim materijalima, i SUP daske na napuhavanje su prilično izdržljive.

Vesla

Razlike u veslima nisu samo vizualne prirode. Načelno se razlikuju vesla promjenjive duljine (teleskopska vesla) i vesla fiksne duljine. Veslo promjenjive duljine je dvodijelno ili trodijelno te se može bolje prilagoditi vlastitim potrebama. Vesla fiksne duljine je, pak, potrebno kupiti točno po mjeri.

Kupnja SUP daske - povoljnije u kompletu

U našoj trgovini ćete pronaći SUP daske na napuhavanje izvrsne kvalitete, u kompletu s odgovarajućim veslima i drugim dodacima, kao što su visokotlačna pumpa, torba za pohranu, teleskopsko veslo i set za popravak. Uz praktične setove dobivate sve što vam je potrebno za početak te štedite novac u usporedbi s pojedinačnom kupnjom.

Veslanje na dasci je izvrstan vodeni sport za cijelu obitelj. Kupnja cijelog seta je praktična, jer se lako transportira i zimi se jednostavno skladišti. Još uvijek čekate?

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova