Industrijski usisavači

Industrijski mokri i suhi usisavači

Industrijski mokro-suhi usisavači posebno su dizajnirani za korištenje u industrijskom okruženju. Ovim snažnim alatima možete učinkovito ukloniti i suhu i mokru prljavštinu. Često se koriste u radionicama, proizvodnim halama i skladištima gdje se nakupljaju velike količine prljavštine i prašine. U Elektronic-Staru pronaći ćete širok izbor za kupnju pravog usisavača za mokro i suho usisavanje.

Industrijski mokri i suhi usisavači za sve potrebe

Odabir pravog industrijskog usisavača ovisi o specifičnim zahtjevima primjene. Ovo su najčešći tipovi:

  • Industrijski suhi usisavači: Ovi usisavači su posebno dizajnirani za uklanjanje suhe prljavštine i prašine. Obično imaju snažne motore, velike spremnike za sakupljanje i veliku usisnu snagu.
  • Industrijski mokri usisavači: Ovi usisavači su dizajnirani za uklanjanje tekućina i mokre prljavštine. Imaju posebne filtre i spremnike za prikupljanje koji omogućuju prikupljanje i odlaganje tekućina.
  • Kombinirani usisavači: Ovi usisavači namijenjeni su za korištenje u okruženjima gdje može doći do suhog i mokrog onečišćenja. Imaju posebne filtre i spremnike koji mogu zadržati i tekućine i suhu prljavštinu.
  • Usisavači otporni na eksploziju: Ovi usisavači namijenjeni su za korištenje u potencijalno eksplozivnim atmosferama, na primjer u kemijskoj industriji ili u proizvodnim područjima sa zapaljivim materijalima. Opremljeni su posebnim filtrima i strukturama koje minimaliziraju rizik od eksplozije.
  • Visokoučinkoviti usisavači: Ovi usisavači namijenjeni su za uporabu u područjima s vrlo visokim zahtjevima za usisnom snagom, na primjer u metalo prerađivačkoj industriji. Opremljene su snažnim motorima i posebnim mlaznicama za uklanjanje čak i tvrdokorne prljavštine.

Usisavač za mokro usisavanje - najvažnije funkcije

Industrijski usisavači su moćni alati za čišćenje jako zagađenih industrijskih okruženja. Robusniji su od kućnih usisavača i mogu učinkovito sakupljati suhu i mokru prljavštinu. Ovi uređaji mogu biti opremljeni posebnim filtrima za uklanjanje fine prašine, zagađivača i alergena. Važne primjene su čišćenje podova radionica, strojeva, proizvodne opreme i površina, kao i upijanje tekućina.

Kupnja pravog usisavača za suho i mokro usisavanje

Industrijski usisavači su snažniji i robusniji od usisavača za kućanstvo i mogu se koristiti u industrijskim područjima gdje se nakupljaju velike količine prljavštine i prašine. Odabir pravog industrijskog usisavača ovisi o specifičnim zahtjevima primjene. Ovi uređaji mogu biti opremljeni posebnim filtrima za uklanjanje fine prašine, zagađivača i alergena. Ako tražite industrijski usisavač za čišćenje podova radionica, strojeva, proizvodne opreme, uklanjanje prašine s površina ili skupljanje tekućina, ovdje ćete sigurno pronaći pravi model.

Pitanja

Koje su prednosti industrijskog usisavača u usporedbi s kućnim usisavačem?

Industrijski usisavači snažniji su i robusniji te mogu učinkovito usisati i suhu i mokru prljavštinu.

Koja je razlika između mokro-suhog usisavača i suhog usisavača?

Mokri usisavač može lako usisati tekućinu. S druge strane, usisavač za suho pranje prikladan je samo za usisavanje suhe prljavštine.

Koji se filtri mogu koristiti u industrijskim usisavačima?

Osim običnih vrećica za prašinu, HEPA filtri, filtri s aktivnim ugljenom i filtri za vodu također se mogu koristiti u industrijskim usisavačima. Izbor filtra ovisi o zahtjevima primjene i specifičnoj jedinici.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova