3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kutije za užinu

Kupite kutije za ručak i kutije za ručak jeftino online

Kako biste dobro učili u školi, neophodno je opskrbiti svoj mozak važnim nutrijentima. Pauza za užinu stoga igra važnu ulogu. Ako želite osigurati da ručak bude svjež i ukusan čak i nakon nekoliko sati tijekom dugih dana, isplati se kupiti kvalitetnu kutiju za ručak. U našem asortimanu kutija za ručak možete ih nabaviti u modernom dizajnu, a na zahtjev i za razvrstavanje s praktičnim pretincima.

Visokokvalitetna kutija za ručak u univerzalnom dizajnu - birajte između ovih vrsta

Jednostavne kutije za ručak imaju prostrani pretinac u koji možete spremiti sendviče, kriške voća i povrća po potrebi. Neki modeli imaju umetak koji se lako uklanja i čisti. Također možete kupiti kutiju za ručak s različitim brojem pretinaca. Kutiju za ručak s pretincima četiri ili šest različitih veličina možete nabaviti kod nas. Nudimo i lunch box za djecu u kompletu s pripadajućom bocom za vodu. To će osigurati da vaše dijete ostane hidrirano čak i dok je u pokretu. Neki od naših modela imaju integrirani pretinac u sredini za male slatke zalogaje.

Kupnja kutije za ručak - ove karakteristike su bitne

Kutija za ručak za djecu trebala bi biti izrađena od izdržljive ambalaže. Čvrsta plastika bez BPA je prikladno rješenje. Bezopasno je za zdravlje i bez okusa, pa je okus zalogaja tijekom pauze uvijek savršeno očuvan. Osim toga, plastična kutija za ručak za djecu iz naše trgovine ne upija nikakve strane mirise.

Jednako je važno da kutije za ručak napunjene voćem ne mogu curiti. U našoj ponudi možete naručiti model velike gustoće i praktičnog zatvaranja na klik. Kutija za ručak s pretincima nudi mogućnost porcioniranja. Jednako je važno da se naše kutije za ručak mogu prati u perilici posuđa, zbog čega se mogu čistiti vrlo praktično i higijenski.

Savjeti za kupnju kutija za ručak: Pronađite model koji vam najviše odgovara!

Ako u dječju kutiju za ručak želite spakirati mnogo različitih namirnica, preporučujemo kutiju za ručak s pretincima. Na taj način hrana ne preuzima aromu druge hrane. Kompaktna kutija za grickalice stane u malu torbu kada ste s djetetom u pokretu. Kutije za ručak za djevojčice možete dobiti u istom dizajnu, na primjer u ružičastoj ili svijetlo sunčano žutoj boji. Dječaci će biti zadovoljni s, primjerice, plavom ili zelenom bojom. Tražite poklon za djecu? Pronađite ga u jednoj od naših kutija za ručak. Kupite kutije za ručak i boce za vodu renomiranih proizvođača sada u online trgovini Electronic Star!

Često postavljana pitanja o kutijama za ručak i kutijama za ručak

Koji je najbolji materijal za kutiju za ručak za djecu?

Odlikuje ga postojanost, jednostavna njega i neškodljivi sastojci. Plastika bez BPA - bez okusa i mirisa - vrlo je izdržljiva i lako se čisti.

Koliko košta kutija za ručak s pretincima?

Cijena ovisi o veličini kutije za grickalice i broju pretinaca. U idealnom slučaju, pri odabiru se usredotočite na dobar omjer cijene i kvalitete. Kvaliteta je najveći prioritet, posebno u slučaju kutija za ručak za djecu.

Koje su kutije za ručak u modi?

Moderni modeli imaju visok intenzitet boja i posebno su dizajnirani za djecu s dječjim motivima. U slučaju junior boxova, šumske životinje, morske životinje i svemirski obrasci su redoslijed dana.
Vrh stranice