3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Bežični mikrofonski setovi naših trgovačkih marki Malone ili Auna će vam omogućiti ne samo vrhunske nastupe, već i izvrsnu interakciju s publikom. Štedljiva tehnologija pak osigurava višesatno korištenje bez neugodnog prekida. Odaberite vaš headset iz široke ponude electronic-star već danas.  

Povezivanje headseta je također izuzetno jednostavno. Jack i XLR izlazi omogućuju jednostavno povezivanje s raznim audio uređajima. Osim toga, domet od čak nekoliko desetaka metara je izuzetno dobrodošao na sceni ili pozornici. Nadalje, naši mikrofoni funkcioniraju na različitim frekvencijama, što omogućuje istovremenu upotrebu dva mikrofona od strane dvaju govornika ili govornika i publike.

 

U ponudi našeg e-shopa ćete pronaći mikrofonske setove, koje isporučujemo zajedno s prijenosnom torbom sa zaštitnom presvlakom, što osigurava sigurno i jednostavno prenošenje uređaja od točke A do točke B. Ako također tražite, na primjer, zvučnički set, imamo za vas uređaje s robusnom konstrukcijom i brzom montažom. To je posebno važno pri transportu između događaja.

Ukoliko planirate tehnički opremiti događaje poput prezentacija ili seminara, na naše ozvučenje i rasvjetu  se možete uvijek pouzdati. Uravnotežene karakteristike zvuka naših aktivnih i pasivnih zvučnika su prikladne za događaje različitog karaktera. Uvjerite se na vlastite uši, da audio tehnika naše firme electronic-star donosi vrhunski zvuk! 

 

Vrh stranice