Oprema za kućne ljubimce

Odaberite
Sortiraj po
18 Rezultati za "Oprema za kućne ljubimce"
Filter i vrsta

Oprema za kućne ljubimce

Razmišljate o kupnji novog skloništa za vašeg kućnog ljubimca? Ako tražite kućice za pse, kokošinjce ili transportne krletke i torbe, preporučujemo proizvode marke OneConcept. Kućice za pse spadaju u osnovnu opremu za pse, koji provode puno vremena vani. Stoga pri odabiru kućice vodite računa o odgovarajućoj veličini i udobnosti. Velika prednost je izolirana kućica, tako da je pas može koristiti i zimi.

Nije tajna da su mladunci temperamentni i rado istražuju okolinu. Stoga je važno osigurati prostor, u kojem će biti sigurni. Ne prepustite ništa slučaju i nabavite ogradu za kućne ljubimce. Čvrstu konstrukcija i dovoljno slobodnog prostora trebat ćete za uzgoj štenaca, zečeva ili zamoraca. Odaberite svog favorita iz naše ponude već danas.

Preferirate domaća jaja umjesto kupovnih? Priuštite vašim kokošima kvalitetni kokošinjac, za koji će vam višestruko vratiti. Ne zaboravite odabrati pravo mjesto, po mogućnosti negdje na svjetlom mjestu, sigurnom od bilo kakvih predatora. Važan čimbenik je i održavanje čistoće i dovoljan protok svježeg zraka.

Osim skloništa za kućne ljubimce, u našoj ponudi ćete pronaći i drugu opremu. Vanjski filter za akvarij, hranilicu ili bacač loptica za pse. U slučaju da imate vlastito jezerce u vrtu, ne smije vam nedostajati kvalitetna oprema za jezerce. Kupite novu crpku ili usisavač taloga udobno online već danas!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova