Stolni nogomet

Odaberite
Sortiraj po
16 Rezultati za "Stolni nogomet"
Filter i vrsta
Stolni nogomet

Stolni nogomet - akcijska igra za sportske izazove i razgovore među istomišljenicima

Nikako se ne koristi samo u vrijeme Europskog prvenstva ili Svjetskog prvenstva, već je tražen među nogometnim navijačima tijekom cijele godine: stol za mali nogomet idealan je za društvene salone i odličan je izbor za kućnu hobi sobu. Kako biste se mogli natjecati s ostalim igračima, nudimo vam veliki izbor stolova za stolni tenis u našoj online trgovini. Sada se možete upoznati s brojnim funkcijama stolnog nogometa, a mi ćemo vam ponuditi vodič na što se možete usredotočiti pri odabiru odgovarajućeg stola.

Stolni nogomet - primjer sportske sposobnosti, vještine i preciznog instinkta

Stolni nogomet okuplja ljude s istim sportskim interesima i nudi slobodnu aktivnost koju uskoro nećete htjeti propustiti. Za stolom možete dokazati koliko brzo možete reagirati na akcije svog suigrača i kakva je vaša koordinacija. Da biste stvarno ušli u igru, morate koristiti cijelo tijelo - osim zabave u igri, također trenirate različite mišićne skupine. Važno je moći stajati uspravno za stolom kako se gornji dio tijela ne bi nepotrebno savijao prema naprijed. Koristite idealan početni položaj za držanje tijela, koji je udoban, a istovremeno vam omogućuje najveću moguću slobodu kretanja.

Otkup stolnog nogometa - razni modeli stolova za maksimalnu zabavu uz stolni nogomet

Klasični nogometni stol je pravokutni stol koji ima oblik kutije. Dijelovi za igru raspoređeni su po stupcima. Četiri noge daju stabilnost stolu. Osim modela s ravnim nogavicama, možete odabrati i malo produženu verziju. Druge verzije imaju noge u obliku škara. Kada se ne koriste, mogu se sklopiti i pohraniti na način koji štedi prostor. Treba li to biti stolni nogomet izrađen od elegantnog drva ili više volite iznimno izdržljivu plastičnu verziju? Također možete birati između različitih dizajna - npr. crni ili bijeli stolovi za stolni tenis - te modeli s LED rasvjetom za bolji ugođaj.

Kupnja stolnog nogometa - Koji model je pravi?

Zahvaljujući velikom izboru u našoj online trgovini, odabir odgovarajućeg stola nije jednostavan. Cijenite li tradicionalno iskustvo igranja i želite surfati retro valom stolnog nogometa? U ovom slučaju preporučamo drveni stol s četiri ravne noge - model koji se već tridesetih godina prošlog stoljeća koristio za jednu ili dvije strastvene igre. Želite li model s malim zahtjevima za održavanjem za sobu za odmor u zgradi tvrtke? Plastična verzija je univerzalna i lako se čisti. Za zabavne arkade, barove i hotelsku industriju prikladan je izbor Scenic model s LED rasvjetom u boji.

Vrhunac među stolovima za stolni nogomet - nogomet ili zračni hokej?

Osim klasičnog stolnog nogometa, ovih dana sve više oduševljenih poklonika dobiva i zračni hokej. Stol za igranje 4 u 1 možete kupiti u našoj online trgovini. Zahvaljujući električnom ventilatoru, s ovim stolom osim stolnog nogometa možete igrati i autentični hokej. Takav stol je multifunkcionalan i nudi vama i vašim prijateljima još više raznolikosti.

Provjerite našu online trgovinu, gdje možete pronaći svoj omiljeni stolni nogomet i dobiti ga na povoljnu dostavu na kućnu adresu!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova