Vrtni roštilji

Odaberite
Sortiraj po
43 Rezultati za "Vrtni roštilji"
Filter i vrsta
Vrtni roštilji

Vrtni roštilji

U svakom od nas se skriva kuhar. Kod nekih se, međutim, budi samo tijekom ljeta - a posebno pri roštiljanju. Uostalom, tko ne bi želio preuzeti ulogu grill majstora i pripremiti sočne odreske ili gljive i povrće na žaru.

Roštilj je, poput ognjišta, centar pažnje u svakom vrtu pri svakom okupljanju. Zahvaljujući roštilju će svako okupljanje u vrtu biti ljepše i ukusnije! Međutim, kako odabrati roštilj i na što treba paziti pri odabiru? Ako želite imati osnovni pregled, čitajte dalje. Za one, koji traže više informacija, pripremili smo i detaljan Savjetnik za odabiru vrtnog roštilja!

Ugljen i drvo

U kategoriji vrtnih roštilja ćete pronaći roštilje na kruto gorivo - ugljen i drva. Iako imaju svoje nedostatke (potrebno ih je čistiti, a pepeo može onečistiti cijeli vrt), također imaju i jednu veliku prednost. Neponovljiv miris i okus dima i vatre, koji ne možete nikako drugačije postići.

Odaberite pravu veličinu

Svaki vrt i svaki grill majstor ima svoju idealnu veličinu roštilja. Za povremeno roštiljanje na terasi je idealan manji, sklopivi roštilj, na kojem možete pripremiti npr. ukusna rebarca ili ribu na žaru.

Ako imate fiksno mjesto za roštilj u sjenici ili na terasi, ali ne želite nepotrebno komplicirati roštiljanje, otvoreno ognjište, viseći roštilj ili roštilj na stalku su jednostavna i učinkovita zlatna sredina.

Za one prave majstore ili za veću roštiljadu imamo na raspolaganju velike vrtne roštilje s velikom površinom za roštiljanje, na kojoj možete pripremiti hranu za više ljudi. Zanimljiv je i poklopac za dimljenje, kao i termometar za maksimalnu kontrolu procesa pripreme hrane.

Otkrijte u sebi pravog kuhara

U našoj ponudi ćete također pronaći i nekoliko specijalnih roštilja, koji će oduševiti ljubitelje eksperimentiranja pri kuhanju i roštiljanju:

KAMADO roštilji s unutarnjim keramičkim umetkom savršeno održavaju toplinu i omogućuju vam pripremu cijelih obroka ili pečenje kolača!

Za ljubitelje dimljene hrane, roštilj s pušnicom je definitivno zanimljivo otkriće, koji vam omogućuje eksperimentiranje s duljinom dimljenja.

Naposljetku, okretni roštilj s rešetkom će vam pomoći pripremu velike količine hrane. Na užarenom ugljenu ispecite malo janje ili prase na onaj najtradicionalniji način.

Postoje i druge mogućnosti

Želite radost roštiljanja prenijeti unutra - ali bez nereda i dima? Jednostavno čišćenje je nešto što vaš roštilj mora jamčiti? U našoj e-trgovini ćete pronaći nekoliko alternativa. Kuhinjski električni roštilji Klarstein će vam pomoći u pripremi hrskavog mesa ili povrće usred zime. Osim toga, lako se čiste i vrlo su kompaktni.

Imate li u vrtu plinski priključak (ili plinsku bocu) i ne želite se mučiti ugljenom ili drvom? Pogledajte našu ponudu plinskih roštilja!