3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Samostojeći hladnjaci za vino

Samostojeće vinoteke

Ne dopustite da vaša vina izgube jedinstveni okus zbog lošeg skladištenja. Vinoteke Klarstein će vam pomoći u skladištenju i održavanju savršene temperature za posluživanje, kako biste mogli iskoristiti maksimalni potencijal vina. Dizajnerske samostojeće vinoteke su prikladne kako za kućnu upotrebu hobby vinara, tako i za upotrebu u restoranima, vinarijama i klubovima.

Zahvaljujući prozirnim vratima, vaša prekrasna vina mogu biti vidljiva cijelo vrijeme, a vinoteka će postati ne samo običan skladišni prostor, već reprezentativni prostor za savršenu prezentaciju vašeg kvalitetnog vina, koji će svakome zapeti za oko.

Ono najbolje za svaku bocu

Zahvaljujući dvozonskom hlađenju, hladnjak za vino može održavati dvije različite temperature - jednu na svakom "kraju" i prosječnu temperaturu u sredini. Tako osigurava savršenu temperaturu za nekoliko različitih vrsta vina. Održavanjem stalne temperature se osigurava pravilno skladištenje, a ventilacija održava prirodnu vlagu iznutra.

Ako želite arhivirati boce dobrog vina, vinoteka je nešto što morate imati.

Čaše su bitne

Zahvaljujući nosaču za čaše, Klarstein vinoteke jamče onaj najbolji doživljaj, koji biste mogli poželjeti. Odgovarajuće čaše ohlađene na temperaturu vina spriječit će brzo zagrijavanje i pomoći vam u održavanju temperature, koja će osigurati maksimalno razvijanje svih aroma. Vino će se zagrijavati polako, odnosno samo onoliko koliko mu to dopusti staklo čaše - tako da imate dovoljno vremena za degustiranje postupno se mijenjajućih aroma i okusa.

Dokažite svoju stručnost

U luksuznim restoranima, vinarijama i barovima je pravilno skladištenje vina i reprezentativna prezentacija klijentima vrlo bitna stvar. Pouzdajte se u vinoteke Klarstein velikog kapaciteta, koje zahvaljujući transparentnim prozirnim vratima, LED pozadinskom osvjetljenju i upravljačkom panelu osjetljivom na dodir jamče profinjenu prezentaciju uskladištenih boca vina te prenose jasnu poruku o vašoj stručnosti.

Luksuzni dizajn uz ekonomičnu potrošnju

Osim modernog dizajna, dizajneri Klarsteina brinu i o funkcionalnom i ekonomičnom radu vinoteke. U našoj ponudi ćete pronaći modele energetske klase A, zahvaljujući ćemu možete biti sigurni da je sva energija učinkovito utrošena.

A što s vašim ostalim blagom?

Kao i kod vina, tako i u slučaju cigareta pravilno skladištenje određuje razliku između dobrog i najboljeg doživljaja. Humidori tvrtke Klarstein pobrinut će se da vaše "kubanke" održe svoju idealnu vlagu, zahvaljujući kojoj će se sačuvati njihov puni okus i tekstura.

Vino je već pohranjeno, ali što s ostalim alkoholom? Minibar će vam osigurati uvijek hladna alkoholna pića - i kockice leda uvijek pri ruci.

Vrh stranice