Košarica
Vaša košara je prazna

Zvučnici

Odaberite
  • Stranica 1 / 7
  • Stranica 1 / 7

Zvučnici

PA Anlagen & PA Sets bei E-Star

Niti jedno događanje nije isto. U Electronic-star ćete naći PA sistem koji odgovara vašim potrebama. Za sve vrste događaja imamo PA setove u ponudi.

Niti jedno događanje nije isto. U Electronic-star ćete naći PA sistem koji odgovara vašim potrebama. Za sve vrste događaja imamo PA setove u ponudi. Što je PA sistem? Skraćenica PA u PA sistemu znaći javno ozvučenje. PA sistemi se zato koriste prije svega kao zvučni sistemi javnog ozvučenja velikih događanja. Među skupim uređajima za iznajmljivanje javnog ozvučenja smo za vas pripremili u Electronic-Star ono najbolje u omjeru cijene i performansi. Ambiciozni početnici i napredni organizatori kod nas će pronaći odgovarajući zvučni sistem i odgovarajuće PA sisteme.

Zašto PA sistemi od Electronic-Star? Ispravan zvuk u pravo vrijeme iz pravog PA sistema. Ne radi se o jednostavnoj stvari. Uz malo znanja i tehničkog razumijevanja glazbenih sistema, ali i bez opsežnog znanja u području zvučne tehnologije je moguće jednostavno organizirati uspješan događaj sa odgovarajućim PA sistemom. Kako bi na kraju sve funkcioniralo za Vas smo osigurali sve elemente PA sistema. Naravno, dijelove možete naručiti i odvojeno ili vaš PA sistem sastaviti od pojedinačnih elemenata.

Što su aktivne i pasivne kutije? Aktivni zvučnici imaju ugrađeno pojačalo. Jednostavniji su za rukovanje i moguće ih je individualno podesiti. Osim toga smanjuju pripajanje PA sistema. Međutim potreban je samostalan izvor napajanja, a kada su u pitanju neke greške, mora se zamijeniti cijela jedinica.

Pasivni zvučnici se sastoje samo od zvučnika, u ovom slučaju je potrebno pomoćno pojačalo ili je potreban završni uređaj. Samostalan izvor napajanje nije potreban za pasivne zvučnike, zato što crpe energiju iz pojačala zvučnog sistema. Zvuk se prostire u odnosu na veću površinu čime je Vaš PA sistem jednostavniji i povoljniji, čak i kada se koristi dosljedno putem PA pjačala.

U vezi čega treba biti oprezan priliko kupnje PA? Nudimo PA sisteme svih veličina, pri odluci o kupnji zavisi o Vama i veličini planiranog događaja. Za manje događaje za 50 gostiju dobro će poslužiti PA sistem i PA set iz kategorije malih i srednjih događaja. Ako se radi o malo većim događanjima, preporučujemo korištenje PA sustava za srednje i srednje-velike događaje. U slučaju da se radi o nečemu kompliciranijem, pogledajte najbolje u našoj stalnoj,  nemijenjajućoj ponudi projekcijskih usluga za PA sisteme. Tamo ćete pronaći PA sisteme, koji se mogu koristiti bilo gdje. Također ovdje ćete naći kompletne setove PA, koji će oduševiti vaše goste.

Exkluzivno od Electronic-Star naći ćete zvučne sustave Blue Star Series, Rack Star Series i White Star Series. Naše najprodavanije među sistemima PA, Blue Series imaju nenadmašeni omjer cijene i performansi te atraktivan dizajn, koji White Star Series stavlja krunu. Za PA sisteme, zato i zabave moraju dobro izgledati. Ako ćete premještati PA sistem trebat ćete Rack Star Series i naše mobilne PA sisteme. Ti su također korišteni kao odličan stereo za škole plesa ili događanja u vašem klubu. U uobičajenoj kvaliteti za nisku cijenu imate mogućnost sa PA sistemom organizirati događanja diljem svijeta.

Naši PA sistemi i zvučni sistemi su pažljivo izrađeni i uvijek se trudimo za vaš novac ponuditi najbolje mogućnosti. Naručivanjem PA sistema, naravno, dobit ćete odgovarajući set kablova. Tako možete odmah početi koristiti uređaje. Također većina setova za glazbenu elektroniku obuhvaća pojačala, koja pružaju profesionalnu kvalitetu zvuka. Odgovarajući mikrofoni su uključeni u neke PA sisteme.

Kakvu glazbu treba reproducirati PA sistem je prema vlastitom izboru, ali to mora biti promišljeno unaprijed. Tako na primjer ako imate u planu čitati a da Vam u pozadini svira klasična glazba, izvući ćete se bez izuzetno snažnog woofera. Ali ako se radi o elektroničkoj glazbi, moraju biti osigurani dodatni tlak i basovi. Bez obzira na to, kakav imate plan sa PA sistemom, odgovarajuću opremu ćete naći kod nas.