3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Balance boards

Daske za ravnotežu: Multitalent za razigran trening

Drvena daska za ravnotežu pravi je pomoćnik za raznolik trening. Pruža vam mogućnost treniranja mišića cijelog tijela, te koordinacije i ravnoteže. Vježbanje ne samo da poboljšava vašu kondiciju, već je i zabavno. Zahvaljujući protukliznoj površini i graničnicima na oba kraja daske, čak i početnici mogu početi. Posrednici i profesionalci mogu jednostavno odvrnuti čepove kako bi povećali razinu težine.

U našoj trgovini možete kupiti vlastitu visokokvalitetnu ploču za ravnotežu. Unutarnja ploča dolazi sa zaštitnom podnom prostirkom i valjkom od pluta.

Različite vrste ploča za ravnotežu

Prije svega, potrebno je razlikovati dasku za ravnotežu za odrasle i dasku za djecu. Daske za ravnotežu za djecu od 3 godine karakterizira značajno zakrivljen oblik. Omogućuju posebno sigurno balansiranje prilagođeno dobi. U sklopu dasaka za odrasle nudimo širok izbor različitih modela koji se razlikuju po obliku.

U našoj ponudi nalaze se sljedeći modeli:

  • Balance Board Kids
  • Indoorboard Wave
  • Indoorboard Flow
  • Indoorboard Allrounder
  • Indoorboard Curved
  • Indoorboard Classic
  • Indoorboard Physio natur

Za što se koriste ploče za ravnotežu?

Daska za ravnotežu u fitnessu iznimno je svestrana. Koristi se za poboljšanje ravnoteže i koordinacije, kao i za cjelokupno vježbanje tijela i izgradnju mišića. Na dasci za zatvorene prostore možete posebno trenirati mišiće jezgre i osjećaj za ravnotežu. Ugodna nuspojava: vježbanje na Balance Trainer-u jako je zabavno.

Trening na dasci za ravnotežu dovodi do povećanja ukupne kondicije i može vas podržati u mnogim sportovima – uključujući skijanje, skateboarding i surfanje, ali i borilačke vještine, nogomet i košarku. Zahvaljujući graničnicima s vijcima na oba kraja, daske su podjednako prikladne za početnike i profesionalce.

Savjeti pri kupnji

Drvena ploča za ravnotežu idealno je pomagalo za vježbanje djece i odraslih. Omogućuje treniranje cijelog tijela, a posebno potporno djeluje na mišiće srednjeg dijela tijela. Osim toga, trenirate ravnotežu i koordinaciju na dasci. Tako balansiranje pozitivno utječe na trening mnogih drugih sportova.

Na posebnim daskama za djecu i najmanji sportaši mogu zaigrano trenirati u vlastitoj dječjoj sobi.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Za koga su prikladne daske za ravnotežu?

Trenažeri za ravnotežu prikladni su za odrasle svih dobi. Daske za djecu prikladne su za tinejdžere od 3 godine.

Što se može naučiti na pločama?

Fitness daska za ravnotežu pogodna je za treniranje cijelog tijela i podržava razvoj mišića cijelog tijela. Osim toga, trenira se koordinacija i osjećaj za ravnotežu.

Od kojeg su materijala izrađene ploče?

Daske su izrađene od deset slojeva javorovog drveta i proizvedene su u Njemačkoj. Priloženi pluteni cilindar i plutena podloga izrađeni su od prirodnog pluta koje dolazi iz održivog uzgoja u Portugalu.

U kojim sportovima daske imaju potporni učinak?

Daske podržavaju trening sportova na dasci kao što su surfanje, wakeboarding, skijanje, snowboarding i skateboarding. Također podržavaju treniranje drugih sportova poput nogometa, košarke i borilačkih vještina.
Vrh stranice