Oprema za veslanje

Odaberite
Sortiraj po
35 Rezultati za "Oprema za veslanje"
Filter i vrsta
Oprema za veslanje

Marka Klarfit donosi na tržište visokokvalitetne paddleboarde na napuhavanje, s kojima ćete s lakoćom savladati rijeke i jezera. Isporučuju se u paketu s kompletnom potrebnom opremom – daska za veslanje, teleskopsko veslo, sigurnosno uže za plitku vodu, pribor za popravak i visokotlačna pumpa. Svu opremu karakterizirana mali obujam, mala težina i visoka stabilnost.

Najčešći tip paddleboarda na tržištu je tzv. allround oblik. Namijenjen je uglavnom za zabavu, a veličina se bira prema težini korisnika. Pogodan je također i za početnike, koji vole vodenu avanturu. Paddleboard je pogodan za sve uzraste. Zabaviti se mogu djeca, odrasli i starije osobe. Odaberite svog favorita iz naše ponude.

Sportske i vodootporne torbe marke Yukatana bitan su dio opreme za zabavu na vodi. Iznimno izdržljivi, vodootporni materijal pruža učinkovitu zaštitu od vode, vjetra, snijega, prašine ili prljavštine. Torba se jednostavno zatvara, a trake za nošenje imaju podesive naramenice. Alternativno, torba se može nositi pomoću ručke u jednoj ruci.

Tražite kolica za kajak? Prijevoz vašeg kajaka će, zahvaljujući našim kolicima, biti dječja igra. Sklopivu aluminijsku konstrukciju možete opteretiti težinom do 60 kg, a pjenasta podloga štiti vaš kajak od oštećenja. Osim toga, gumeni kotačići se mogu ukloniti za svega nekoliko sekundi, bez upotrebe alata. Kolica tako možete bez problema prevoziti u prtljažniku automobila ili direktno u kajaku.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova