3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Prsluci s utezima


Prsluci s utezima – univerzalni trening za jačanje snage i izdržljivosti

Prsluci s utezima mogu učinkovito podržati različite vrste treninga. Mogu se koristiti za poboljšanje kondicije i, ovisno o namjeri treninga, izgradnju mišićne mase ili sagorijevanje masti te u osnovi potpomažu koordinaciju. Različite veličine i težine omogućuju individualnu upotrebu prsluka s utezima. Naš asortiman uključuje prsluke s utezima različitih dizajna i različitih težina.

Uključite prsluke s utezima u svoj trening

Prsluk s utezima prikladan je, primjerice, kao dodatna oprema pri treninguizdržljivosti, poput trčanja ili planinarenja. Dodatna težina na tijelu pomaže u aktivnom sagorijevanju masti i jačanju mišića. Prsluk s utezima se stoga može koristiti ne samo za trčanje, već i za normalne svakodnevne pokrete. Može se nositi i npr. tijekom kupovine ili vožnje biciklom. Također je dragocjenim pomoćnikom pri treningu snage. Oni koji vole trenirati vlastitom težinom, mogu izvođenje pojedinih vježbi jednostavno obogatiti prslukom s utezima.

Na primjer, sklekovi ili čučnjevi postaju veći izazov. Prsluk s utezima može se koristiti i za crossfit, odnosno kombinaciju treningaizdržljivosti i snage. Čak i onima koji već imaju određene omiljene vježbe, prsluci s utezima dat će dodatni poticaj tijekom treninga. Bez obzira na vrstu treninga - kod korištenja prsluka s utezima, pravilno držanje tijela i precizno izvođenje vježbi još su važniji zbog dodatne težine. Stoga je preporučljivo započeti s malim utezima, kako biste najprije stekli samopouzdanje.

Korištenje prsluka s utezima - koju težinu trebam koristiti?

Kod nošenja prsluka s utezima, naravno, uvijek ovisi o individualnoj konstituciji tijela i cilju treninga. Iskusni sportaši sa solidnim iskustvom u treningu snage mogu koristiti npr. prsluk od 30 kg. S druge strane, ako prsluke s utezima koristite po prvi puta ili ako imate problema s procjenom odgovarajuće težine, trebali biste odabrati lakše ili podesive prsluke s utezima. Na primjer, brand Capital Sports ima u ponudi modele koji imaju osnovnu težinu, ali i modele s uklonjivim utezima. Takvi modeli su idealni za testiranje različitih jedinica težine i prilagodbu opterećenja i intenziteta treninga prema potrebi.

Osim težine, presudan je još jedan faktor - udobnost. Važno je da prsluci s utezima dobro pristaju. Ako je, pak, prsluk s utezima neudoban za nošenje ili ako, štoviše, ograničava slobodu kretanja, znači da taj model nije prikladan za osobnu upotrebu. Ako niste sigurni, najbolje je započeti s manjom težinom, kao što je npr. prsluk s utezima do 10 kg, a zatim postupno povećavajte težinu, ako je potrebno. Kasnije je moguće koristiti i prsluk s utezima težine 20 kg ili 30 kg.

Kupite prsluke s utezima Capital Sports i individualno optimizirajte svoj trening

Capital Sports nudi široki izbor modernih, udobnih i funkcionalnih prsluka s utezima. Razni dizajni, oblici, veličine, varijante i jedinice težine nude širok izbor. Za svakodnevnu upotrebu, trening snage ili izdržljivosti ili njihovu kombinaciju - prsluci s utezima Capital Sports su uistinu svestrani. Široka ponuda:

  • prsluk s utezima težine 5 kg
  • prsluk s utezima težine 10 kg
  • prsluk s utezima težine 20 kg
  • prsluk s utezima težine 30 kg

Ponuda omogućuje individualnu prilagodbu razine treninga i pripadajućih ciljeva treninga. Bez obzira koji model odabrali, sigurno plaćanje, besplatna dostava i rok povrata od 60 dana uvijek su zajamčeni.

Vrh stranice