Plinske ploče za kuhanje

Odaberite
Sortiraj po
42 Rezultati za "Plinske ploče za kuhanje"
Filter i vrsta
Plinske ploče za kuhanje

Kupnja plinske ploče za kuhanje - atraktivna ponuda modela za kućnu i mobilnu uporabu

Dok mnoga kućanstva već rado koriste električni štednjak, još uvijek se ljudi nerijetko odlučuju za kuhanje na plin. U online trgovini Electronic Star možete kupiti visokokvalitetnu plinsku ploču za kuhanje ili samostojeću plinsku ploču za kuhanje, kao i plinsku ploču za kuhanje na tekući plin propan. Kako bismo vam pomogli pri donošenju ispravne odluke pri kupnji, nudimo vam pregled važnih čimbenika.

Plinska ploča za kuhanje ima ove prednosti

U vrijeme poskupljenja električne energije, kuhanje na struju nije nužno najbolje rješenje. Ovisno o količini električne energije ili plinskih izvora potrebnih za kuhanje, korištenje plinske ploče za kuhanje može biti jeftinije. Nakon što ploču za kuhanje isključite i plamen se ugasi, površina za kuhanje će se vrlo brzo ohladiti. To smanjuje rizik od opeklina u usporedbi sa staklokeramičkom pločom za kuhanje. Ako djeca igraju važnu ulogu u vašem kućanstvu, a ne želite indukcijsku ploču za kuhanje, plinska ploča za kuhanje s 4 plamenika je prikladno rješenje. Osim toga, plinska ploča za kuhanje s 2 ili 4 plamenika vrlo brzo zagrijava hranu, što je čini dobrim izborom za sve, koji imaju malo vremena za kuhanje. Plinsku ploču za kuhanje možete koristiti i u kamp prikolici ili u vrtu. Čak i ako nemate na raspolaganju štednjak, uz prijenosnu verziju plinske ploče za kuhanje, ne morate se odreći tople hrane. Plinska ploča za kuhanje vrlo je praktična i može se koristiti iznimno fleksibilno na gotovo bilo kojem mjestu.

Plinske ploče za kuhanje u raznim izvedbama

U našoj internet trgovini dostupne su plinske ploče za kuhanje s različitim brojem grijaćih zona. Klasični plinski štednjaci mogu biti opremljeni plinskom pločom za kuhanje s 4 plamenika. Ako trebate još jednu dodatnu zonu za kuhanje, kao oprimalno rješenje nudimo i model s 5 plamenika. Osim toga, naše plinske ploče za kuhanje razlikuju se po materijalu. Aluminij, nehrđajući čelik i kombinacije sa staklokeramikom ispunjavaju različite zahtjeve. Osim toga, dostupne su različite varijante dizajna i boja.

Kupnja plinske ploče za kuhanje - savjet za odabir

Želite jednostavno pripremati hranu u vrtu, a da ne morate koristiti štednjak u svom domu? U tom slučaju, obično je dovoljna plinska ploča za kuhanje s 2 plamenika. Ako tražite plinsku ploču za kuhanje na propan, model renomiranog proizvođača Klarstein možete pronaći u našoj internet trgovini. Kod kombiniranja plinske ploče za kuhanje s postojećim štednjakom, možete razmisliti i o njenoj boji. Ako s namjerom odaberete drugu boju ploče za kuhanje, postići ćete tako dekorativne dizajnerske kontraste. Ujednačena shema boja omogućuje, pak, skladan dizajn kuhinje.

Odaberite i naručite visokokvalitetnu plinsku ploču za kuhanje po niskim cijenama u online trgovini Electronic Star!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako brzo se može pripremiti hrana na plinskim pločama za kuhanje?

Plinske ploče za kuhanje mogu se vrlo precizno regulirati. Iza plamena se krije i dovoljno energije. Stoga plinske ploče za kuhanje brzo zagrijavaju hranu.

Koliko je skupo kuhanje na plinskim pločama?

Kuhanje na plinskim pločama obično je jeftinije nego na struju. Stručnjaci procjenjuju uštedu do dvije trećine troškova.

Koliko plamenika bi optimalno trebala imati plinska ploča za kuhanje?

U slučaju prijenosne verzije, obično su dovoljna dva plamenika. Plinske ploče za kuhanje su u pravilu opremljene s četiri plamenika.