Bežični mikrofoni

Glavnom prednošću bežićnih mikrofona naše trgovačke marke Malone ili Auna je jednostavno rukovanje. Donosimo vam uređaje, čija uporaba ne zahtijeva nikakve specijalne tehničke vještine, te su prikladni doista za svakoga. Za razliku od žičanih mikrofona, omogućuju svojim korisnicima slobodu kretanja, zahvaljujući visokom dometu i dugoj izdržljivosti baterije.

Bežične varijante mikrofona se sastoje od odašiljača i prijemnika, koji zahvaća signal s odašiljača iz ruke pjevača. Zahvaljujući čistom zvuku i otpornoj metalnoj konstrukciji, mikrofoni iz našeg e-shopa su sjajno rješenje za društvene događaje razne vrste. Bilo da organizirate koncert ili karaoke party, audio tehnika iz naše firme electronic-star vas neće razočarati. 

Jednom od prednosti je također mogućnost povezivanja mikrofonskih setova s eksternim uređajima poput miksete ili PA sustava. Jack izlaz pak osigurava povezivanje s klasičnim audio sustavima. Osim toga, profesionalne audio sustave možete povezati i putem XLR izlaza

Planirate, osim mikrofona, kupiti i zvučnik? U ponudi također imamo snažne zvučničke setove, koji će iz svakog tona izvući maksimum. Naši audio setovi su većinom sastavljeni na principu „plug and play“, iliti hrvatski „uključi i sviraj“. Izaberite iz široke ponude electronic-star već danas.  

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova