Radio s CD playerom

Odaberite
Sortiraj po
28 Rezultati za "Radio s CD playerom"
Filter i vrsta
Radio s CD playerom

Radio uređaji s CD playerima

Radio uređaji s CD playerima i dalje su vrlo popularni. Mnogi korisnici kod kuće imaju stotine CD-ova koje žele zadržati unatoč odličnoj ponudi streaminga. Zato je radio s CD playerom još uvijek u proizvodnji. Imamo veliki izbor radija sa CD playerima za svačiji ukus.

Prednosti radija s CD playerom

Fizički nosač zvuka kao što je CD jednostavno se razlikuje od strujanja MP3 glazbe. Mnogi korisnici cijene veliki WAV format zbog bogatstva zvuka i preferiraju ga u odnosu na komprimirani digitalni audio tokova. Radio uređaji s CD playerom u našoj ponudi ispunjavaju ovaj zahtjev i nude izvrsnu kvalitetu zvuka. To čini koncert klasične glazbe jednako ugodnim kao i rock album.

Doživite više uz internetski radio s CD playerom

Ni ljubitelji klasičnih snimaka ne moraju bez modernih tehnologija kada je u pitanju radio. Zemaljski radijski signal ionako je isključen u većini regija. Zato radijski dio naših CD radija sadržaj dobiva s interneta. Možete uživati ​​u vijestima, programima ili koncertima uživo u digitalnoj kvaliteti bez šuma. Uz Dab radio s CD-om, dani škripanja i siktanja konačno su gotovi. A ako želite ponovno umetnuti vlastiti disk, dio radija s CD playerom je spreman. Radio s CD playerom tako nudi najbolje od oba svijeta.

Koji radio s CD playerom kupiti?

Postoji veliki izbor radija sa CD playerom. Zastupljeno je sve - od malih i praktičnih noćnih sprava do velikih blastera. U slučaju skupih uređaja, preporučujemo da obratite pozornost na Bluetooth i USB priključak. Ovo ostavlja sve opcije i kanale otvorenima. Na ove jedinice možete čak spojiti USB uređaj za reprodukciju gramofonskih ploča. Radio s CD-om dobro pristaje u kuhinji, na balkonu ili u spavaćoj sobi. Ovi praktični uređaji također su lagani i prenosivi, tako da ih možete ponijeti bilo gdje sa sobom kao svakodnevnog pratioca. Svi radio uređaji s CD playerom imaju integrirani pretinac u koji se može spremiti kabel za napajanje. Kako bi potrošnja baterije bila unutar granica tijekom mobilne upotrebe, preporučujemo korištenje punjivih baterija. Dab radio sa CD-om ili Internet radio sa CD-om ima integriranu bateriju koja se puni preko USB konektora.

Pitanja

Još uvijek trebate radio s CD playerom?

Era CD-a je daleko od kraja. Srebrni diskovi i dalje su najbolji fizički nosači zvuka s najboljom kvalitetom zvuka. Osim toga, mnogi kupci su kod kuće izgradili lijepu kolekciju tijekom proteklih desetljeća. Da biste ga i dalje mogli koristiti, spreman je CD player s radiom.

Koliko snage treba CD radio?

Ako često sa sobom nosite radio s CD playerom, trebali biste koristiti punjive baterije. Potrošnja baterija nema smisla s ekološkog i ekonomskog gledišta. Međutim, ako se radio koristi dulje vrijeme uz korištenje kabela, potrebno je ponovno izvaditi baterije. Na taj način izbjegavate štetu.

Što je internet radio?

Većina starih zemaljskih radio postaja je ili će uskoro biti ugašena. Zamijenio ga je digitalni radio signal preko interneta. Rezultat je veliki izbor kanala s prijemom bez šuma.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova