Bežični zvučnici

Odaberite
Sortiraj po
11 Rezultati za "Bežični zvučnici"
Filter i vrsta
Bežični zvučnici

bežični zvučnik

Želite li poboljšati svoj kućni glazbeni sustav bežičnim zvučnikom ili na njega spojiti pametni telefon ili MP3 player? Pregledajte veliki izbor koji će zadovoljiti sve zahtjeve. Ali što je važno kod zvučnika i koje karakteristike razlikuju pojedine modele? Ovaj će vam članak pružiti korisne savjete koji će vam pomoći pri kupnji bežičnih zvučnika.

Bežični zvučnici - što je tako posebno na njima?

Kao što naziv sugerira, bežični modeli s Bluetooth ili WLAN sučeljem rade bez kabela. Mnogima je to neugodno, a također smanjuje domet. Zvučnici bez kabela nude visoku fleksibilnost i veći red. Ovdje se također nudi vrlo dobar i bogat zvuk. Moderna Bluetooth glazbena kutija vrlo je popularna zbog svoje mobilnosti. Možete ga postaviti gdje god želite, bilo kod kuće ili u pokretu, na primjer u vrtu, parku ili na plaži. Možete ga koristiti za povezivanje svih uređaja koji podržavaju Bluetooth tehnologiju i imaju različite ulaze, kao što su činč ili zvono:

 • Pametni telefon

 • MP3 player

 • Tablet

 • Prijenosno računalo

 • Stolno računalo

 • Televizija

 • stereo sustav

Bluetooth Box je lako povezati ako medijski uređaj, kao što je mobilni telefon, ima Bluetooth modul i ne treba mu izvor napajanja, jer obično ima punjivu bateriju. Težina varira od 200 grama do jednog kilograma.

Koje su različite vrste/tipovi bežičnih zvučnika i koje su posebne značajke?

Osim kvalitete zvuka, ključne su i funkcije: mnogi Bluetooth zvučnici imaju AUX ulaz koji je praktičan za spajanje analognih uređaja za reprodukciju i omogućuje kabelski prijenos signala. S modelima koji imaju ugrađeni mikrofon možete telefonirati bez upotrebe ruku. Upravljanje pozivima i kontrola reprodukcije također su mogući na raznim uređajima, poput TRK-861 Bluetooth zvučnika. Ovisno o modelu koji odaberete, ovi mali prijenosni zvučnici nude mnoge dodatne značajke kao što su:

 • Radio funkcija

 • Kućište otporno na prskanje, vanjska uporaba

 • Integrirani mikrofon

 • Promjenjivo pojačanje basa

 • Podesivi visokofrekventni i niskofrekventni filter

 • USB priključak s MP3 podrškom, reprodukcija glazbe s nosača podataka, npr. USB stick ili MP3 player

 • Efektna LED rasvjeta kontrolirana glazbom

Kupite bežične zvučnike - koje odabrati?

Electronic.star je vaše specijalizirano internetsko tržište. Asortiman je širok. Pogledajte proizvode i nadahnite se njihovom raznolikošću i navedenim funkcijama. Za mobilno korištenje treba računati na nekoliko sati trajanja baterije, kao što je slučaj s Blaster DAB radiom. Ako zvučnik koristite uglavnom u pokretu, najbolje je odabrati malu i laganu jedinicu, po mogućnosti s poklopcem otpornim na prskanje. Ako ga želite koristiti kao hands-free uređaj, mikrofon je koristan.

Pitanja

Što su bežični zvučnici?

Posjedujete moderan stereo sustav i tražite odgovarajuće zvučnike ili želite na njega fleksibilno spojiti mobilni telefon ili neki drugi uređaj? Onda biste trebali kupiti moderne Bluetooth zvučnike. Omogućuju bežično povezivanje. Naredbe i signale primaju putem Bluetootha. Uspostavlja se veza između jedinica.

Koje su prednosti bežičnog zvučnika?

Bežični Bluetooth zvučnik možete povezati s raznim uređajima. Karakterizira ga velika udobnost, fleksibilnost i mobilnost. Jednostavno i brzo možete povezati Bluetooth uređaje sa zvučnikom i slušati glazbu bilo gdje kod kuće ili u pokretu.

Za koga su prikladni bežični zvučnici?

Budući da zvučnici s Bluetooth tehnologijom ne trebaju nikakve kabele, posebno su prikladni za mobilnu upotrebu. Mnoge prijenosne kutije toliko su male da ih možete nositi u bilo kojoj torbi. Prijenos se odvija putem Bluetooth standarda koji danas podržava praktički svaki pametni telefon, ali i mnogi drugi mobilni uređaji.
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova