Točionik za pivo

Odaberite
Sortiraj po
22 Rezultati za "Točionik za pivo"
Filter i vrsta
Točionik za pivo

Svježe točeno pivo je uvijek ukusnije. Uživajte u vlastitom točenom pivu, zahvaljujući našim aparatima za točenje i hlađenje piva ili kotlovima za slad. Visoku razinu kvalitete jamče naše trgovačke marke Klarstein i OneConcept, koji spajaju visoku kvalitetu i sofisticirani dizajn.

Uživajte u pivu u udobnosti svoga doma. Naši aparati za točenje piva pobrinut će se za vaše neprestano uživanje u ovom napitku. Zahvaljujući sofisticiranom sustavu, slad ima uvijek odgovarajući tlak. Zahvaljujući prikladnim priključcima, na točionik možete priključiti bilo koju bačvu vašeg omiljenog piva.

Termoregulacijski sustav hlađenja osigurava savršenu temperaturu vašeg piva. Naši visokokvalitetni točionici su moderni i praktični. U našoj ponudi možete pronaći i kotlove za slad i aparate za domaće kuhanje piva, koji omogućuju pripremu vlastitog piva. Bilo da ste početnik ili iskusan hobby proizvođač piva, u našoj ćete ponudi pronaći najbolje kuhinjske aparate za vaš rad.

Uređujete novi restoran? U kuhinji definitivno ne smije nedostajati zamrzivač, kvalitetni štednjak ili mikrovalna pećnica. Mogli bi vas zanimati i naši mikseri, za pripremu napitka prema vlastitoj želji. U ponudi elektronic-star ćete pronaći kvalitetne kućanske aparate. Kupite online nove kuhinjske uređaje već danas.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova