Fitness trampoline

Spojiti zabavu i sport je jednostavno: fitness trampolin to omogućuje!

Posjedovanje fitness trampolina ne samo da je moderno, već i beskrajno zabavno. Prije svega, potrebno je razlikovati dvije različite vrste trampolina. Klasični trampolin omogućuje visoke skokove i akrobatske elemente te uglavnom služi za zabavu. S druge strane, fitness trampolin je prava sportska sprava, koja se može koristiti kod kuće za funkcionalni trening.

Fitness trampolin kao sportski alat

Sportski trampolin nudi razne mogućnosti kompleksnog treninga i izazove za tijelo. Već samo stajanje na spravi uvelike potiče koordinaciju i ravnotežu. U izvođenje raznih vježbi uključeni su mišići i tetive, kao i osjećaj za ravnotežu. Potporni mišići, stoga, moraju značajno sudjelovati u vježbi, što trening cijelog tijela na fitness trampolinu čini još učinkovitijim. Idealno za sve, koji žele trenirati ne samo noge, već cijelo tijelo. Razmjer u kojem su pojedina područja tijela opterećena treningom može se lako odrediti i kontrolirati odabirom različitih vježbi. Kompleksne vježbe u stajaćem položaju i vježbe držanja poze na trampolinu jačaju cjelokupnu muskulaturu, dok ustrajni skokovi potiču cirkulaciju krvi. Redovitom tjelovježbom ćete se osjećati ugodnije u vlastitom tijelu, a također će se poboljšati i vaša pokretljivost. Vježbanje na trampolinu stimulira kardiovaskularni sustav te može pomoći u mršavljenju, održavanju kondicije i dugotrajnom oporavku.

Može li se fitness trampolin smjestiti u svaki stan?

Trampolin je vrlo jednostavan za prenošenje, a osim toga, može se postaviti gdje god želite vježbati. Kompaktne dimenzije su velika prednost! Naravno, kada je ljeti lijepo vrijeme, ovaj sport možete premjestiti na otvoreno i postaviti trampolin na terasu ili u vrt. Vježbanje na svježem zraku i na suncu dvostruko je zabavnije. No, i oni koji nemaju vrt mogu bez problema koristiti ovu sportsku opremu. Budući da tijekom raznih vježbi na trampolinu ne morate skakati previsoko, a niti ovjes ne dopušta previsoke skokove, bez problema možete trenirati u zatvorenom prostoru, s prosječnom visinom stropa. Kao i kod svih sportova u vlastitom stanu, trebali biste imati obzira prema stanarima u stanu ispod vas. Unatoč opsežnoj amortizaciji pokreta, nije moguće u potpunosti eliminirati određenu razinu buke. U tom slučaju, razina buke može se lako smanjiti korištenjem specijalne trening prostirke za pod.

Fitness trampolin za cijelu obitelj

Trampolin je popularan i među mladima i starijima. Djeca ga rado koriste na igralištima i kreću se po njemu razigranom lakoćom. Odrasli, s druge strane, prije svega uživaju u visokim sportskim zahtjevima i mogućnostima izvođenja jednostavnih i složenih vježbi na istoj sportskoj opremi. Niste vezani za unaprijed dogovorene termine u fitness studiju! Kad god imate slobodnog vremena, trampolin spremno čeka: navečer uz TV ili za jutarnje vježbe odmah nakon ustajanja, za poticanje prokrvljenosti. Praktična fitness sprava vam je uvijek na raspolaganju i poziva vas na sportsku aktivnost. Integracija u svakodnevni život je, stoga, vrlo jednostavna! Redovitim vježbanjem brzo ćete primijetiti sjajan utjecaj trampolina na izdržljivost i fizičku kondiciju.

Što treba uzeti u obzir pri kupnji?

Ako želite kupiti fitness trampolin, možete birati između različitih modela. Postoje varijante s ručkom i bez nje - obje varijante imaju svoje prednosti. Na trampolinu s ručkom mnoge vježbe je puno lakše izvoditi i preporučuju se početnicima. Težina također igra važnu ulogu. Na većini trampolina pronaći ćete oznaku maksimalne težine do koje se trampolin može opteretiti. Ove specifikacije treba slijediti u svakom slučaju, jer je to jedini način da se zajamči funkcionalnost trampolina. U Elektronic Staru ćete pronaći visokokvalitetne fitness trampoline, koji zadovoljavaju najviše zahtjeve. Mogu se koristiti dugotrajno i intenzivno, a odlikuju se vrlo dobrim opružnim svojstvima i stabilnom konstrukcijom. Ova sportska oprema služit će vam kao suputnik na duži vremenski period te će bavljenje sportom unutar vlastita četiri zida učiniti puno ugodnijim. I početnici i napredni korisnici ovdje će pronaći pravi model za njih - dođite i uvjerite se!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova