3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Power Rack: kućna teretana - raznovrstan trening različitih mišićnih skupina

Mnogi sportaši i fitness entuzijasti cijene ne samo izolirani i parcijalni trening mišića, već i trening cijelih mišićnih skupina u različitim dijelovima tijela. U tu svrhu vrijedi kupiti Power Rack. Nudi široki raspon vježbi, koje se mogu u potpunosti prilagoditi individualnim ciljevima treninga. Svestrane mogućnosti uporabe čine Power Rack traženom robom u svijetu fitnessa.

Za razliku od klasične stanice za vježbanje, Power Rack se odlikuje prvoklasnom ergonomijom. Za koga je ova svestrana stranica za vježbanje prikladna i koje su verzije dostupne? Tvrtka Capital Sports prikupila je najvažnije informacije te u svom bogatom online asortimanu ima velik broj prikladnih Power Rack-ova, koje možete isprobati i uvjeriti se sami.

Kupite Power Rack i usavršite svoj trening

Power Rack vas poziva na efektivni trening, koji mogu savladati i početnici i profesionalci. Ima brojne mogućnosti podešavanja, tako da se odgovarajuće vježbe mogu izvoditi na svakoj razini treninga. Još jedna prednost Power Rack-a je što se trening može izvoditi čak i u relativno malom prostoru. Stoga su prikladni i za manje prostorije za vježbanje. Dostupan je i Power Rack s koloturom. Nadopunjuje trening drugim aspektima. Šipka u sklopu Power Racka nudi mogućnost jačanja mišića ruku i leđa posredstvom zgibova.

Osim toga, moguće je izvoditi i vježbe za bicepse te trbušnjake. Mišići nogu, ramena i prsa također nisu zanemareni. Iz toga proizlazi da je višenamjenska teretana idealna za vježbanje cijelog tijela. Planovi se mijenjaju. Uključujući fitness planove. Zahvaljujući raznovrsnosti vježbi, trening se može u bilo kojem trenutku prilagoditi ciljevima treninga. To čini Power Rack tvrtke CAPITAL SPORTS fleksibilnom i popularnom spravom za vježbanje.

Power Rack vs. fitness studio: ukratko o prednostima kućne teretane

Power Rack je popularan element svake teretane. Međutim, ponekad je put do fitness centra nakon posla prenaporan. Power Rack sa ili bez kolotura kod kuće poslužit će istoj svrsi, a može se mnogo fleksibilnije integrirati u dnevne aktivnosti. Vježbe se mogu izvoditi odmah, bez uobičajenog čekanja u teretani. Višenamjenska stanica za vježbanje je, stoga, izuzetno učinkovita i efektivna. Osim toga, kupnja ovakvog Power Rack-a isplativa je već nakon kratkog vremena. CAPITAL SPORTS stavlja veliki naglasak na dobar omjer cijene i kvalitete, kako bi troškovi ulaganja bili razumni.

Kupite Power Rack tvrtke Capital Sports izvrsne kvalitete i modernog dizajna

Power Rack-ovi iz naše ponude odlikuju se izvrsnom stabilnošću i robusnim svojstvima materijala. Zahvaljujući tome imaju dug životni vijek i pouzdani su suputnici na putu u sportsku budućnost. U ponudi imamo Power Rack-ove u klasičnim bojama poput crne ili srebrne, ali i u modernim trendi bojama, poput crvene. Ovakav Power Rack predstavlja zanimljiv element u vašem interijeru.

Vrh stranice