Disk utezi

Odaberite
Sortiraj po
21 Rezultati za "Disk utezi"
Filter i vrsta
Disk utezi

Visokokvalitetni diskovi za bučice za individualni trening

Bučice su važan element svakog treninga snage. Bilo da se radi o slobodnim utezima ili bučicama, prikladni diskovi s rupom od 50 mm osiguravaju nježnu gradaciju utega i time omogućuju ciljani i posebno zahtjevan trening.

U našem asortimanu proizvoda fokusirani smo ne samo na finu gradaciju težina, već prije svega na visokokvalitetno obrađene diskove najbolje kvalitete i s provjerljivo točnom težinom. To je jedini način za pouzdanu optimizaciju upravljanja obukom.

Odgovarajući diskovi s bučicama za sve zahtjeve

Bilo da se radi o jednoručnoj ili dvoručnoj bučici, diskovi moraju odgovarati odabranom alatu. Važna je klasifikacija pojedinačnih težina i standardizirane veličine diskova. Utezi s bučicama od 20 kg i utezi s bučicama od 10 kg mogu se savršeno nadopuniti s bučicama od 5 kg, koje omogućuju još finije ocjenjivanje.

Što se težine mogu finije stupnjevati, to se napredak u treningu može lakše i jednostavnije ne samo dokumentirati, već i organizirati. Jer svaka dodatna težina više opterećuje mišić i potiče ga na rast, odn za bolje performanse. Fina gradacija utega na treningu ključna je u bodybuildingu, ali iu zdravstvenom treningu.

Gumirani diskovi - sigurnost i udobnost tijekom treninga

Ako su diskovi bučica gumirani, trening pruža nekoliko prednosti. Gumirani diskovi znatno su tiši u uporabi. Metali se tijekom treninga ne udaraju, što značajno smanjuje buku. Rukovanje ovim utezima također je lakše. Korištenjem gumiranih diskova za bučice moguće je ciljano zaštititi podove.

No, estetika također igra ulogu. Često gumirani utezi u boji izgledaju ljepše i trening se zahvaljujući tome čini malo veselijim, a time i motivirajućim. Ako su diskovi gumirani, od toga profitiraju sportaš i njegova okolina. Stoga ne čudi da se sve više trgovaca i sve više studija oslanja na praktične gumirane prstenove za bučice.

Pravi set kotača za svaki zahtjev

Mnoge potrebe mogu se pokriti vrlo jednostavno i učinkovito sa setom diskova. Kompleti pojedinačnih prodavača obično sadrže diskove različitih težina. Odgovarajući broj diskova dostupan je u različitim setovima, težine od 5 kg do 10 kg ili čak 20 kg.

S jednim ili dva seta ovih utega mogu se bez problema pokriti razni zahtjevi i zahtjevi za prostor za slobodno vrijeme. Budući da diskovi dolaze s rupom od 50 mm, mogu se praktično i jednostavno koristiti na svim standardiziranim utegovima. Fleksibilnost se održava u svim okolnostima.

Kupite diskove i trenirajte učinkovitije

Za učinkovit trening s mnogo varijacija, vrsta utega i njihovo stupnjevanje igraju važnu ulogu. Jednostavno kupovanje rola i nada najboljem rijetko je pobjeda. Kod nas će stoga kupci pronaći veliki izbor različitih utega u najboljoj obradi, koji se mogu pouzdano kombinirati s raznim bučicama i sportskom opremom. To omogućuje zdrav i strukturiran trening snage, koji se može savršeno prilagoditi individualnim zahtjevima zahvaljujući diskovima s različitim težinama.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova