Vrtni alat i tehnika

Odaberite
Sortiraj po
37 Rezultati za "Vrtni alat i tehnika"
Filter i vrsta
Vrtni alat i tehnika

Vrtni alat i tehnika

Planirate promijeniti nepristupačnu džunglu u prekrasan vrt? Ili ste se odlučili uzgajati omiljene biljke, domaće voće ili povrće? U našoj ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno. Kupite kvalitetne prikolice, kolica, crijeva ili kutije za uzgoj jednostavno online. Zakoračite na put do vrta iz snova već danas!

Kolica su nezamjenjivi pomoćnik u svakom vrtu. Od velike su koristi prilikom prevoženja pokošene trave, suhih grana i lišća ili vreća s gnojivom. Prilikom odabira veličine kolica, razmislite o tome koliko materijala namjeravate prevoziti u kolicima. Kolica s plastičnim trupom su pogodna za mekše materijale, kao što su lišće i pokošena trava, dok su kolica s metalnim trupom pogodna za tvrđe materijale, kao što su šljunak i veće kamenje. Gumeni kotači na kolicima osiguravaju bolju vožnju po neravnom terenu.

Za navodnjavanje manjeg vrta će vam biti dovoljno crijevo marke Waldbeck. Na slavinu možete priključiti ventil ili razdjelnik, zahvaljujući kojemu voda iz slavine teče u dva ili više crijeva. Tako možete istovremeno navodnjavati razna mjesta u vrtu. Osim toga, crijevo je lagano kao perje i načinjeno od izdržljive kombinacije lateks-nylon.

Imate li u svom vrtu vlastito jezerce? U tom slučaju, kvalitetna oprema za jezerce je nešto što ne biste smjeli zaboraviti. Bilo da tražite novu pumpu ili usisavač taloga, naši pomoćnici vam stoje na raspolaganju. Preferirate jednostavnije dekoracije, poput kipova ili ukrasnih bunara? Nema problema, kod nas će svatko pronaći nešto za sebe!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova