Bučice

Odaberite
Sortiraj po
31 Rezultati za "Bučice"
Filter i vrsta
Bučice

Kupnja kvalitetnih jednoručnih bučica

U online trgovini Capital Sports fitness entuzijasti, sportaši amateri i profesionalni bodybuilderi od sada mogu naručiti kvalitetne Hexbell Black bučice po povoljnim cijenama. Ove jednoručne bućice, poznate i kao jednoručne bućice, odlikuju se visokom kvalitetom izrade i izdržljivošću. Oštećenje je praktički nemoguće kod namjenske uporabe bučica. Druge prednosti ovih bučica uključuju njihovu neograničenu prikladnost za unutarnju i vanjsku upotrebu, kao i vrlo dobre

Bučice od 5 kg do bučice od 30 kg kao par ili set jednoručnih bučica

Asortiman bučica Hexbell Black uključuje parove bučica od 5 kg do 10 kg do teških verzija težine 30 kg. Dostupne su mnoge srednje veličine. Osim toga, dostupan je praktični set od deset pari bučica od 2 × 5 kg do 2 × 30 kg.

Prave bučice za sve jednoručne vježbe

Zahvaljujući stupnjevanim težinama i fitness početnici i trenirani bodybuilderi mogu pronaći prave bučice u Capital Sportsu. Sportaši imaju pri ruci optimalne bučice za sve vježbe - od povlačenja do obrnutih povlačenja i slijeganja ramenima do podizanja za biceps i triceps.

Savršeno uravnotežene jednoručne bučice

Unutrašnjost utega sastoji se od savršeno uravnoteženih željeznih jezgri. Ravnomjerna raspodjela težine u bučicama osigurava nesmetano izvođenje svih vježbi u kućnoj teretani, na otvorenom ili u profesionalnoj teretani.

Zaštita poda zahvaljujući plastičnoj površinskoj obradi

Željezne jezgre kvalitetnih bučica okružene su kontinuiranom ljuskom od tvrde gume. Ako bučice slučajno padnu, pod je zaštićen od oštećenja. Sama školjka je otporna na udarce i neće se oštetiti ni u slučaju pada. Čak ni vlaga ne utječe na vijek trajanja Hexbell Black bučica. Stoga je korištenje u vanjskom okruženju moguće bez ikakvih problema.

Konusne drške utega s urezima

Ručke bučica su blago sužene. To jamči sigurno držanje uz dobar prijenos snage. Time se sprječava stvaranje šupljine tijekom treninga snage, kao i prekomjerno opterećenje pojedinih dijelova dlanova. Površina ručke je nazubljena i omogućuje vrlo dobro držanje. Bučice se uvijek mogu čvrsto i sigurno držati čak i sa znojnim rukama.

Heksagonalne glave bučica za stabilnu potporu

Zahvaljujući šesterokutnim glavama, bučice Hexbell Black prikladne su za sve vježbe, na primjer hodanje sklekovima, gdje bučice moraju čvrsto i sigurno dodirivati pod. Osim toga, oblik glave ovih bučica sprječava njihovo kotrljanje na nagnutoj površini.

Jednoručne bučice sa čvrsto pričvršćenim glavama bučica

Drška bučice je crno oksidirana, tako da se optički savršeno slaže s glavama bučica. Šipke i glave bučica čvrsto su povezane jedna s drugom, tako da nisu podesive bučice. Time se povećava njihova sigurnost. Nemaju diskove koje bi vlasnik bučica mogao zaboraviti pravilno pričvrstiti. Time se smanjuje opasnost od ozljeda.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova