Moderne nape

Odaberite
Sortiraj po
14 Rezultati za "Moderne nape"
Filter i vrsta
Moderne nape

Moderne kuhinjske nape

Kuhinjska napa je jedan od onih kuhinjskih uređaja, koji odmah upada u oko. Zauzima dosta prostora, nalazi se u razini očiju i leži izravno iznad središnjeg dijela svake kuhinje - ploče za kuhanje. Stoga je važno da se kuhinjska napa svojim dizajnom uklopi u kuhinju i upotpuni tako njenu atmosferu.

U ovoj kategoriji ćete pronaći moderne kuhinjske nape svih vrsta – kaminske i otočne kuhinjske nape, kao i nape na izvlačenje. Sve nape iz ove kategorije imaju dvije stvari zajedničke: moderan, futuristički dizajn i jamstvo kvalitete marke Klarstein.

Moderni materijali za moderne kuhinje

Sve naše moderne kuhinjske nape su izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji se koriste i u profesionalnim gastro objektima. Glavne komponente su uglavnom izrađene od stakla i metala – materijala, koji se lako čiste i lako održavaju čistim.

Osim toga, kod nekih ćete kuhinjskih napa pronaći i inovativne elemente, kao što je npr. površina za pisanje kredom, koja kuhinjskoj napi daje dašak zaigranosti, a može naravno poslužiti i za zapisivanje kraćih napomena, recepata ili podsjetnika. Nadalje, tu je i LED RGB pozadinsko osvjetljenje sa širokim rasponom boja, koje će promijeniti raspoloženje u vašoj kuhinji jednim pritiskom gumba.

Otoci, zid i dimnjak

Tradicionalna kuhinja ili američki otočić - oboje mogu biti suvremeni. Moderni i retrodigektori mogu se naći u svakom dizajnu: visećem, zidnom i plug-in-u. Isto vrijedi i za način na koji se rješavaju neželjenih mirisa i para. Bilo recirkulacijom zraka kroz visokokvalitetne filtere s aktivnim ugljenom, ili

Otočne, zidne i kaminske nape

Tradicionalna kuhinja ili kuhinja s američkim otokom -  u oba slučaja, vaša kuhinja može biti suvremena. Moderne kuhinjske nape ili retro nape ćete pronaći u svakom dizajnu: viseće, zidne ili na izvlačenje. Isto vrijedi i za način na koji se rješavaju neželjenih mirisa i para. Bilo putem recirkulacije zraka kroz visokokvalitetne filtere s aktivnim ugljenom ili putem klasičnog usisavanja zraka kroz dimnjak.

Oslonite se na automatski režim rada

Moderna kuhinja donosi i različite moderne pogodnosti. Postavite svoju kuhinjsku napu na automatski režim rada, koji će isključiti napu nekoliko minuta nakon što očisti zrak. Ili, uzmite stvar u svoje ruke te je isključite pomoću daljinskog upravljača.

Pored toga, kuhinjskom napom možete upravljati i putem upravljačke ploče osjetljive na dodir, koja se jednostavno čisti i ne ostaje na njoj nečistoća niti prašina.

Vrijeme je za retro?

Je li vaša kuhinja s druge strane stoljeća? Ako tražite nešto retro, naše retro nape će vam osigurati sve pogodnosti 21. stoljeća, uz retro dizajn, koji se uklapa u vašu kuhinju.

A, što ako iz bilo kojeg razloga nemate mogućnost ugradnje kuhinjske nape u svojoj kuhinji? Pročišćivači ili odvlaživači zraka vam mogu vam alternativno pomoći u održavanju kuhinje čistom i zdravom. Iako nisu izravno iznad ploče za kuhanje, riječ je o prijenosnim i kompaktnim uređajima, koje u bilo kojem trenutku možete pospremiti u ormar, kada ne kuhate.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova