Vrtne ljuljačke

Odaberite
Sortiraj po
47 Rezultati za "Vrtne ljuljačke"
Filter i vrsta

Vrtne ljuljačke

Vrt je mjesto za relaksaciju! Možete li zamisliti bolji način relaksacije od izležavanja na vrtnoj ljuljački, uz lagani povjetarac tijekom lijepog, toplog, ljetnog dana? Naravno da ne. Kod nas ćete pronaći široki spektar vrtnih ljuljački, kao i visećih mreža i fotelja.

Pretvorite vaš vrt u malu oazu mira... i odaberite vrtnu ljuljačku, koja će odgovarati i vama i vašoj djeci ili unucima!

Kao na Bahamima

Mreže za ljuljanje i njihanje Blumfeldt su najjednostavniji oblik vrtnih ljuljački za čije postavljanje ne trebate dva stabla dovoljno blizu pored sebe. Zahvaljujući samonosivom sustavu, možete je postaviti bilo gdje. Materijali od drva i pamuka ili moderna željezno-najlonska varijanta se lako čiste i bez problema će se uklopiti u vaš vrt.

Levitirajte iznad zemlje u visećoj fotelji

Volite imati svoj vlastiti prostor? Sjednite u ''jaje'' viseće fotelje i prepustite se čitanju knjige ili samo uživajte u pogledu. Ili posegnite za visećom ležaljkom i sunčajte se uz lagano njihanje desecima centimetara iznad zemlje! Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i zaštitnom pokrivaču protiv kiše, u vrtni namještaj marke Blumfeldt se možete uvijek pouzdati - zasigurno će vam poslužiti (uz pravilno povremeno održavanje) dugi niz godina.

Ljuljajte se zajedno

Kod nas možete pronaći vrtne ljuljačke i vrtne ležaljke u raznim veličinama, za dvije ili više osoba! Uzmite djecu ili unuke na koljena i zajedno se zabavite u vrtu. A kada djeca zaspu, uživajte u trenutcima opuštanja u dvoje. Od običnih drvenih ljuljački, preko modernih ležaljki za ljuljanje, do velikih luksuznih ljuljački, koje su gotovo poput kreveta za ljuljanje, uključujući bočne zastore i nadstrešnice - raspon vrtnih ljuljački marke Blumfeldt je zaista širok i svatko će pronaći nešto za sebe.

Imate li lijep pogled?

Imate li lijep pogled s vrtne ljuljačke? Nekoliko lijepih dekoracija ili vrtna fontana zagarantirano će uljepšati i najobičniji travnjak uz minimalni napor. Pretvorite Vaš vrt u mjesto, na koje ćete redovito odlaziti ''napuniti baterije''. Izvalite se u udobnu vrtnu ljuljačku te u predvečerje slušajte zvukove životinjskog svijeta... ili preslušavajte svoj omiljeni album iz kvalitetnih zvučnika.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova