Vrtne ljuljačke

Odaberite
Sortiraj po
43 Rezultati za "Vrtne ljuljačke"
Filter i vrsta
Vrtne ljuljačke

Vrtna ljuljačka - uživajte u slobodnom vremenu, poput zvijezda

Osjećajte se ugodno, sanjarite, sami, udvoje ili s prijateljima: Vrtna ljuljačka jamči iznimni doživljaj slobodnog vremena. Malo koji vrtni namještaj spaja nostalgiju i moderni dizajn, udobnost i opuštanje tako savršeno kao ovaj. Raznolikost modela je zaista velika. Odaberite što vam najviše odgovara.

Od jednostavnosti do luksuza - vrtna ljuljačka

Izbor modela ovisi o vašim osobnim preferencijama. Jednostavna ljuljačka s cjevastim okvirom i navlakom od tkanine može se nabaviti čak i uz mali proračun. Ako volite vlastiti ritam ljuljanja, odaberite dvosjednu vrtnu ljuljačku Hollywood. Debeli jastuci i manji jastuci sastavni su dio luksuzne verzije. U mnogim slučajevima, okviri vrtne ljuljačke izrađeni su od drva, koje je dubinski impregnirano. Viša cjenovna kategorija nudi izdašan okvir s nadstrešnicom i bočnom zaštitnom mrežom. Navucite zastore i u trenu se nađite u vlastitom kraljevstvu. Tamo vas ništa neće ometati.

Više od tek klupe za njihanje - vrtna ljuljačka

Čak i u jednostavnoj verziji, pronaći ćete tipičan element: nadstrešnicu protiv sunca. Ne samo da štiti od lošeg vremena, već i stvara ugodnu atmosferu. Ako želite uživati u vremenu na otvorenom ne samo sjedeći, već i ležeći, vrtna ljuljačka s funkcijom podešavanja naslona je prava stvar za vas. Samo preklopite naslon i ljuljajući krevet je tu. Kod ostalih modela naslon možete podesiti u više položaja, prema vlastitim preferencijama. Sve naše ljuljačke prikladne su za samostalnu montažu. Tijekom zime možete ih jednostavno sklopiti i odložiti.

Kupnja vrtne ljuljačke - vaša odluka

Nudimo vam prikladne modele za svačiji budžet. Prilikom donošenja odluke o kupnji, važni čimbenici su prostor koji imate na raspolaganju te vaše osobne preferencije. Tražite verziju s nadstrešnicom, s bočnom tendom ili bez nje? Može li sjedalo biti jednostavno presvučeno ili su vam važni debeli i udobni jastuci? Ukoliko se odlučite za dvosjednu vrtnu ljuljačku, broj korisnika ostaje ograničen. Klupa u punoj dužini nudi prostor za nekoliko osoba. Na Vaš izbor će također utjecati i stil: glatki čelični ili drveni okvir vrtne ljuljačke. Lako ćete saznati što je najviše prikladno za vas, vaš vrt i ostali vrtni namještaj.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Može li ljuljačka uvijek ostati vani?

Visokokvalitetna vrtna ljuljačka otporna je na vremenske uvjete. Presvlaka ili tkanina sjedala otporna je na sunčeve zrake. Od kiše ljuljačku štiti navlaka, koja je potpuno okružuje i pouzdano prekriva jastuke. Zimi ih je bolje ukloniti i smjestiti na zaštićeno, suho mjesto.

Treba li ljuljačka specijalnu podlogu?

Ravna površina je prednošću. Kamene ploče, po kojim može otjecati voda, štite noge od konstantne vlage. Uvjerite se da su sve noge ljuljačke čvrsto na podu, kako biste postigli ravnomjerno opterećenje i visoku razinu stabilnosti.

Kako očistiti vrtnu ljuljačku?

U članku ćete pronaći detaljne upute za održavanje modela. Čvrstu tkaninu sjedala čistite mekanom spužvom i blagim deterdžentima. Metalne cijevi je također potrebno povremeno očistiti. Nakon dulje uporabe, impregnirano drvo može se premazati sredstvom za zaštitu drva, kako bi ponovno postalo otporno na vremenske uvjete.

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova