Košarica
Vaša košara je prazna
Fitness i sport
Odaberite
  • Stranica 1 / 14
  • Stranica 1 / 14

Fitness i sport

Fitness i sport – kretanjem do zdravog načina života!

Redovito vježbanje i kretanje je zdravo te imaju mnogo prednosti. Ljudi, koji redovito vježbaju, imaju više snage, energije i otpornosti na savladavanje svakodnevnih obveza. Već nakon nekoliko tjedana redovitog vježbanja osjetit ćete pozitivne učinke vježbanja u smislu viška energije i povećane fleksibilnosti, i to bez obzira na vašu dob. Neka vježbanje postane dio vaše svakodnevne rutine. Taj osjećaj nakon dobro odrađenog treninga ne može se kupiti novcem!

Kod nas možete odabrati proizvode za fitness, shodno vašim potrebama. Naša ponuda sadržava fitness sprave i sprave za vježbanje te pomagala za kompletno opremanje kućne teretane. Izaberite iz široke ponude sprava za vježbanje, od jednostavnih klupica za vježbanje, sve do power rackova. Idealno za vježbanje kod kuće, uz uštedu prostora i obuhvaćanje svih glavnih skupina mišića na jednoj spravi za vježbanje.
Za svakodnevni trening su idealni eliptični vježbači, a među najpopularnije i najprodavanije kardio sprave spadaju sobni bicikli. Trčanje ili hodanje na trakama za trčanje osigurat će vam redovito gibanje i održat će vašu kondiciju tijekom cijele godine, neovisno o vremenu. Vježbe za ruke i noge omogućit će vam također eliptiči vježbači. Sprave za veslanje će vam omogućiti povećanje izdržljivosti, uz uštedu prostora. Imamo doista široku ponudu proizvoda marke Klarfit i Capital Sports za vaš trening snage i izdržljivosti, za svakoga po nešto.
Sve popularniji postaje tzv. funkcijski trening. U tu svrhu ćete kod nas pronaći optimalnu opremu. Mnoge sprave za vježbanje možete odmah koristiti, bez potrebe instalacije u zid, među kojima bismo istaknuli zidna i stropna vratila za zgibove, ili pak samostojeća vratila za zgibove
Utezi te razne bučice ili pak kettlebelly omogućit će vam odabir ispravnog opterećenja prilikom treninga. Odaberite iz naše ponude fitness dodatne opreme, gdje ćete pronaći podloge za vježbanje, balans podloge te druge fitness dodatke.
Ljubitelji ljetnih sportova će zasigurno zaviriti u kategoriju biciklizam. Imamo za vas u ponudi praktične prikolice za bicikle, kao i torbe za bicikle. A što kažete na trampolin? Zabava za djecu zagarantirana! Funkcionalno kompresijsko donje rublje možete koristiti tijekom cijele godine, prije svega, naravno, tijekom hladnijih mjeseci. Zimi će vam dobro doći na skijanju ili snowboardingu, a možete izabrati i moderne naočale za skijanje s UV zaštitom.