Plinski roštilji

Roštiljada je uvijek dobra zabava. To se manje odnosi na pripremu roštilja, loženje i paljenje roštilja, onečišćivanje okoline ugljenom i na kraju svega toga - čišćenje. Oni, koji vole okus mesa i povrća s roštilja, ali ne žele se zamarati mukotrpnom pripremom, plinski roštilj Klarstein je idealan pomoćnik.

Ali kako odabrati onaj pravi roštilj? Asortiman je uistinu širok, postoji jako puno modela te je za odabir potrebno dosta vremena. Stoga smo za vas pripremili ovaj detaljni vodič za odabir pravog vrtnog roštilja. Ako vam je potreban samo osnovni pregled, čitajte dalje.

Mala roštiljada ili obiteljska proslava?

Prvi parametar pri odlučivanju svakako je količina hrane koju želite pripremiti. U našoj ponudi ćete pronaći razne veličine plinskih roštilja, od kompaktnih, koje nalikuju vašem običnom kuhinjskom roštilju i koji su dovoljni za pripremu roštilja za dvoje ili za male obitelji, preko srednje velikih, na kojima možete lako pripremiti i meso i povrće u isto vrijeme, do onih uistinu najvećih, na kojima bez problema možete pripremiti hamburgere za više od deset ljudi, a u slučaju modela s više ploča možete istovremeno pripremiti i druga jela.

Kralj vrta i prijenosni pomoćnik

Pod plinskim roštiljem obično zamišljamo veliki, fiksno ugrađeni roštilj. Naravno – u našoj ćete ponudi roštilja Klarstein pronaći i takve roštilje. Predviđen za fiksnu ugradnju ispod nadstrešnice ili pergole, s pripremom za plinski priključak. Veliki vrtni plinski roštilji vam nude sve pogodnosti kuhanja, kao u profesionalnoj kuhinji. Prostor za odlaganje, termometar i velika radna površina čine ovaj roštilj savršenim temeljem ljetne kuhinje.

Međutim, ako niste spremni za veliki roštilj ili se ne želite odreći mogućnosti skladištenja, možete posegnuti za manjim plinskim roštiljem. Spajanjem na propan-butan plinsku bocu dobivate sve pogodnosti plinskog roštiljanja, uz kompaktne veličine. Zahvaljujući integriranim kotačićima, dovezite plinski roštilj bilo kada iz garaže ili posegnite za malim stolnim roštiljem, koji zahtjeva minimum prostora.

Nedostaje li vam miris dima?

Roštiljanje ima mnogo oblika, a korištenje plinskog roštilja - iako je vrlo jednostavno - možda nema onaj pravi "duh" povezan s roštiljadom, koji kod klasičnih roštilja dočarava popratni dim. Stoga ćete u našoj ponudi vrtnih roštilja pronaći i klasične roštilje na brikete i drva, odnosno ognjišta, koji će vam osigurati istinski doživljaj roštiljanja uz romantično pucketanje drva.

Nemate na raspolaganju plin? Još uvijek postoji opcija vanjskih električnih roštilja. Jednostavno priključite u utičnicu i roštiljajte u bilo kojem trenutku!

Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova
Prijava
Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Minimalno 6 ili više znakova