Plinski roštilji

Odaberite
Sortiraj po
36 Rezultati za "Plinski roštilji"
Filter i vrsta

Plinski roštilji

Roštiljada je uvijek dobra zabava. To se manje odnosi na pripremu roštilja, loženje i paljenje roštilja, onečišćivanje okoline ugljenom i na kraju svega toga - čišćenje. Oni, koji vole okus mesa i povrća s roštilja, ali ne žele se zamarati mukotrpnom pripremom, plinski roštilj Klarstein je idealan pomoćnik.

Ali kako odabrati onaj pravi roštilj? Asortiman je uistinu širok, postoji jako puno modela te je za odabir potrebno dosta vremena. Stoga smo za vas pripremili ovaj detaljni vodič za odabir pravog vrtnog roštilja. Ako vam je potreban samo osnovni pregled, čitajte dalje.

Mala roštiljada ili obiteljska proslava?

Prvi parametar pri odlučivanju svakako je količina hrane koju želite pripremiti. U našoj ponudi ćete pronaći razne veličine plinskih roštilja, od kompaktnih, koje nalikuju vašem običnom kuhinjskom roštilju i koji su dovoljni za pripremu roštilja za dvoje ili za male obitelji, preko srednje velikih, na kojima možete lako pripremiti i meso i povrće u isto vrijeme, do onih uistinu najvećih, na kojima bez problema možete pripremiti hamburgere za više od deset ljudi, a u slučaju modela s više ploča možete istovremeno pripremiti i druga jela.